perjantai 31. lokakuuta 2008

Uuden kodin kuvat

Nyt on uusi vuokrasoppari kirjoitettu ja kuvatkin hävisi jo netistä eli tässä näitä tulee. On kovin pieniä mutta ehkä niistä jotain saa kurkisteltua :)

Ulkopuolelta ei oo kyllä mikään kaunokainen...Takapihalta. Oikealla aidan ja vajan vieressä kasvaa yrttejä, tomaatteja, papuja, kurpitsoita. Tietty ei talvella saa niistä irti mitään mut keväällä sitten taas. Sitä paitsi landlady lupasi jättää kaikki viime vuoden siemenet jos halutaan kylvää lisää. En oo ikinä ollu mikään viherpeukalo mut Aadan kanssa saattaa olla hauskaa puuhastella siellä :) Ja on aidattu niin pieni ei pääse karkuun.


Puutarha toiseen suuntaan eli on aika iso kyllä. Kesällä vieraat majoitetaan telttaan hehheh!


Keittiö, josta siis löytyy kauan kaivattu astianpesukone...


Ruokailutila. Lasipöytä lähtee Aadan turvallisuuden vuoksi.


Olkkarista kuva sohvilta päin otettuna. Pieni takkakin.


Takan kulmalta otettu kuva.


Yläkerrasta on vaan pari kuvaa.
Toinen makkari, pimennysverho luxusta!


Kylppäri ja laattalattia ;)


Niin ja siis täähän on tosiaan kanssa kalustettu elikkäs sohvat ja sängyt on valmiina kun muutetaan. Eihän meillä täällä mitään olekaan. Aadan sänky ja tietskapöytä ja telkka... siinäpäs ne. Aaaa, unohdin aivan "supermageen" kangaskaapin... aivan karmee siis.

Pitää muistaa ettei kiinny tähän liikaa kuten Sari H jo vähän vihjailikin kuvat nähtyään että kotomaastako pitäis löytyä samanlainen vastine vuoden päästä että onnea metsästykseen ;)
Noo Suomesta löytyy ainakin tiiviitä, lämpimiä, siistejä, homeettomia asuntoja paremmin kun täältä ja siitä on hyvä lähteä liikkeelle. Ai niin ja Macke oli jo huolissaan Jonnen puolesta että onko lähistöllä pubia, niin kyllä löytyy kävelymatkan päästä :) Samoin leikkikenttä.

Mutta siis 24.11. saadaan jo avaimet :) Sitä ennen pitäis puolentoista viikon päästä jo tulla kotomaassa piipahtaan ja sitten 12.12. taas uusiksi että ehkä mun ja Aadan asettuminen alkaa vasta tammikuusta... Josko sitten alkais jo kevät... Viime vuonna helmikuussa oli jo kukkia ja syystakkikelit.

Päivän yllätys oli että kaasuinsinööri tuli ajoissa paikalle :) ja on kohta viipynyt jo puoli tuntia eli taitaa tehdä ihan oikeasti töitä eli vuositarkastuksen. Olinpas taas ilkee paikallisille :) Kulttuurien välisiä eriäväisyyksiä siis vaan pohdiskelen tässä...

Ei kommentteja: