keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Aada piirtelee ja pukeutuu halloween asuun

Tänään aamulla päätin kun Aada oli reipas eikä niin nuhainen että nyt lähdetään kerhoon. No hikihän siinä mulle tuli kun oon ite vähän flunssanen :) Kerhossa melkein kaikki oli olleet kipeitä ja äidien äänet olivat maassa edelleen. Olipahan mukava päästä kolmen sisällä olo päivän jälkeen ihmisten ilmoille. Kävin samalla ostamassa muovailuvahaa seuraavia kertoja varten, koska meiltä meinasi loppua tekeminen noina päivinä. Ei ollut leipomisaineksiakaan. Kirjojakaan ei ole niin monta että niistä riittäisi edes yhdelle päivälle luettavaa. No onneksi Aada innostui piirtelemään aika pitkäksi aikaa eilen niin oli taas yksiohjelmanumero hoidettu.Tästähän tulee jotain väriä sormiin...


Kato äiti...
Hihii! Täällä halloween on aika iso juttu ja joka paikka on väärällään kaikkea krääsää ja asuja. Olisin jo halunnut viime vuonna ostaa Aadalle jonkun hassun potkupuvun kun oltiin täällä käymässä ennen halloweenia mutta kukahan sanoi ei :) Dear daddy :) Elikkäs kun isi ei ollut mukana niin äitipäs shopautti Aadan kanssa halloween asun ja tässä tulos! Ja sitä paitsi mun mielestä asut on täällä aika edukkaita, alle 10 eurolla sain tämän marketista. Ja en tietty viittinyt mitään pääkalloasua ostaa ;)

Pieni onnellinen "noita" joka halusi pitää hattua vielä asun riisumisen jälkeenkin.Toivon että meillä on muskarissa naamiaiset joista vähän jo puhuttiinkin, jos ei niin pitänee järkätä omat kun kerran pukukin on jo :)

Taas tulee "vain Englannissa purnausta" elikkäs Hensu on pyytänyt mua kattelemaan yksiä nameja ja oon vilkuillut niitä joka kioskilla ja kaupoissa Lontoota myöden enkä löydä. Tänään löysin halloween sekoituspussin, jonka kyljessä luki mitä nameja niissä on ja tadaaa juuri Hensulle metsästettäviä!! Voitonriemuinen ilme kasvoilla ostin kaksi pussia niitä. Tulin kotiin jotta bloggaan kyseiset namit Hensulle etteivät mene muihin suihin niin eihän niissä pusseissa niitä nameja ollutkaan!! ARGH!!! Ihan epäreilua!! Tästä sais varmaan valitettua Suomessa virheellisestä mainonnasta... mutta tuskin täällä.

Ja lisäpurnausta... Mulla oli muistutus puhelimessa viime sunnuntaina että muistaisin katsoa "X factorin" telkusta eli vähän kun idols mutta kaiken ikäiset saa osallistua. No minäpäs pistin telkun auki piippauksen kuultuani ja ohjelma oli juuri loppumassa!!! Esitysaika ja kanavakin oli vaihdettu! Aiemmin se tuli kanavalta jolla on +1tunti kanava eli jos et näe alkua voit katsoa lopun ensin ja kääntää sen jälkeen toiselle kanavalle ja katsoa alun, kätevää. Mä en meinaan ehi kovinkaan montaa ohjelmaa viikossa kattoa ja yhen kun haluisin katsoa ja rentoutua niin ei sitten onnistu :) Ja ensi viikolla taas aika ja kanava on sama kuin ennenkin! ARGH! Miten tää aina onnistuu....

2 kommenttia:

-S- kirjoitti...

Eikai toi mikään noidan asu ole? Aada ainakin näyttä ihan keijukaiselta se päällä. Ihana!!

S-K kirjoitti...

kiitos! Mä päättelin tosta hatusta et ois noita ;)ja ei ole siipiäkään.