tiistai 21. lokakuuta 2008

Aadan uusi sänky

Nyt on Aadalla sitten isojen tyttöjen sänky käytössä. Tässä makoillaan ekaa kertaa siinä, saatiin vihdoin patja ostettua/löydettyä, kun joka paikasta ois pitänyt tilata ja odottaa muutamia päiviä toimitusta. Nyt siinä on nukuttu kaksi yötä jo ja mä nukuin tosi huonosti kun kuuntelin et milloin se lähtee sieltä liikkeelle. No tuli vasta 6.30 meidän sänkyyn tepsutellen vaikka itkikin muutamaan otteeseen yöllä niin ei lähtenyt liikkeelle.

Laitoin pinnasängyn pehmusteen siihen laidan jatkeeksi, tuossa justiin oon sitä alkamassa viritteleen. Toimii itse asiassa hyvin, koska joustaa kun Aada tulee alas sieltä niin murunen ei putoa lattialle kun ei tartte kiivetä varsinaisesti laidan yli. Laitoin myös pari tyynyä lattialle ettei pahasti kolahda jos sattuis putoomaan, tosin matto on muutenkin pehmeempi. Pitäiskö kerätä kokolattiamaton hyvät puolet seuraavaksi kokoon :)

5 kommenttia:

-S- kirjoitti...

Voi kun hän näyttää siinä niin tyytyväiseltä. :o)

Heenu kirjoitti...

Eikä meiän Tirpu voi olla noin iso jo !! Täti ei suostu :)

Mul on ikävä teitä.

S-K kirjoitti...

Kyllä oli mullekin kova pala että vauva siirtyy isoon sänkyyn. Ei ehkä ihan vielä ois tarvinnut mut saadaan sit pinnis pois jaloista täältä auton kyydis Ipalle. Meilläkin ikävöidään tätiä! Onneks jo pian nähään! Pari hassuu viikkoo enää!

Anonyymi kirjoitti...

lapsi näyttää yhtä lihavalta kuin äitinsä! ;)

S-K kirjoitti...

Ja Arttu-setä on ihan urpo!