maanantai 20. lokakuuta 2008

Kyläilijöitä, tupareita, höyryjunailua ja mitä vielä!

Elina ja Veeti tulivat moikkailemaan meitä pidennetyksi viikonlopuksi ja vietiinkin heidät Aadan kanssa heti seuraavana aamuna Annin tupareihin. Anni on muuttanut omaan huoneeseen nukkumaan niin sitä juhlistettiin. Hieno huone olikin Annilla! Paikalla oli monta taaperoa ja vauvojakin.

Herkkuja oli tarjolla lapsille ja aikuisille :) Kuvassa: Elina, Veeti, Aada, Anni ja Matilda. Ja paikalla vielä lisäksi Nooh (Aada kutsuu NuuNuuksi häntä), Elisabeth, Maximus äiteineen.Meidän pikku blondiprinsessat Anni ja Aada katselevat ikkunasta ulos ja mitäpä muuta noin kiinnostuneena kuin puluja naapuritalon katolta :) Nämä kuvat otti Tuuli.
Veeti toimi välillä dj:nä.


Aada näyttää pohtivan että millä lelulla seuraavaksi leikkisin.


Viimeksi kun Veeti oli käymässä ei päästy kylpyyn kun sairasteltiin mutta nyt päästiin! Mikäs olikaan mukavampaa kuin kilpaa loiskuttaa vettä että koko kylppäri oli märkä, eikä myöskään vähiten kylvettäjät :) Leviteltiin tosin kokolattiamaton suojaksi pyyhkeitä ettei saada sen suurempaa homeongelmaa tänne.


Nukkumaan menossa, molemmille riitti tilaa Jonnen kainalossa.
Veetillä taisi olla välillä isiään ikävä kovastikin kun halusi pelmuuttaa Jonnen kanssa. Veeti kutsui Jonnea aina salanimellä: "pehko, mehko, mekko tai pekko". Ei saatu täysin selvää mikä oli kyseessä tai mistä se juonsi juurensa mutta hauskaa meillä oli :)


Aada sai tuliaisiksi Veetiltä muoviastioita jotka ovat kovassa käytössä päivittäin eli Veeti "tiesi" mitä osti (Kiitos Elina!). Pikkuinen keittelee isille kahvia ja äitille teetä ja on kovin onnellinen kun sitä hörppää ja kehuu että onpa hyvää :) Saatiin myös janssonin fielitä ja tein eilen kiusauksen ja oih olipas supernamia piiiitkästä aikaa! Paikallisista anjovisfileistä ei tuu muuta kuin "kalalaatikkoa" ei mitään makua.

Elinan täti Tuula asuu myös täällä Cambridgessa ja tiesi uuden matkailunähtävyyden "miljoonan punnan" ajan syöjän. Tämä on siis kello, siitä näkee myös ajan ja onhan se nyt ihan karmeen pelottava toi otus!


Tässä meidän "ruskaa", kuvassa Elina ja tätinsä Tuula. Käytiin Tuulan luona päiväteellä.


Tuula tiesi myös paljon hauskoja tapahtumia kaupungissa. Sunnuntaina oli aivan mahtava keli +23C ja päätettiin lähteä ajelemaan mini höyryjunilla. Harrastelijoilla on kesäaikana joka kuun toinen sunnuntai avoimien ovien päivä jolloin pääsee junien kyytiin pienellä radalla metsän keskellä. Otettiin piknik-kamat mukaan ja vietettiin iltapäivää ulkosalla.


Aada ja Veeti odottaa junaa...


Juna meni jo...


Löytyiskö vielä syömistä...?


Suukko ja hali!


Juna lähdössä "assalta".Kasvottomat äitskät ja lapsoset junailee.


Aikamoista haipakkaa mentiinkin välillä. Reitti kierteli metsässä jonne oli laitettu pehmoeläimiä reitin varrelle lasten iloksi. Taaimmainen täti oli lipuntarkastaja. Käytiin ajelulla kahdesti, kiitokset lipuista Elinan täti-Tuulalle!


Piknikkiläiset syksyn lehtien joukossa.


Käytiin myös sunnuntaiaamuna Elinan kanssa "takakonttikirppiksellä" ja sieltä löysin Aadalle monta kirjaa pilkkahintaan, lisäksi muovisia hedelmiä/vihanneksia joilla Aada leikkii tosi paljon astioiden kanssa. Tietysti TkMaxxissa piti myös käväistä :)
Kiitos käynnistä Elinalle ja Veetille, nähdään pian, viimeistään joululomalla!

Ei kommentteja: