sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Grantchester ja elokuun lopun puistoilua

Elokuun lopulla päätettiin yhdessä Martynan kanssa lähteä lasten kera Grantchesterin omenatarhalle autolla. Oli lämmin ilma ja lähdettiin ajoissa liikkeelle, koska paikka on suosittu arkisinkin lounasaikaan. Se on siis kahvila-ravintola. Tarha on täynnä kuvassa näkyviä kansituoleja pöytineen. Samoin paikka oli tietysti täynnä amppareita kun omppuja kerran on hirmuisesti. Onneksi säästyttiin pistoilta. Mulla on tosin nykyään kassissa aina kyypakkaus kun Aadaa ei ole vielä pistänyt amppari niin ei tiedä mikä on reaktio.

Tymek ja Aada saivat peuhata vielä kun oli tyhjää.
Tymek and Aada playing.


Retken tarkoitushan oli päästä nauttimaan "laskiaispullista" eli englantilaisesta aamupäiväteestä. Hyvää oli mutta ei ole kunnon laskiaispullan voittanutta, noi on vähän kuivia könttejä :) Pienissä lasipurkeissa on hillo ja muovipurkeissa vispattu kerma.


Aada syö vohvelia hillolla päällystettynä ja ottaa rennosti.Miten englantilaista :) Mistä näkee että on lapsia mukana.. hehheh!


Martyna syöttää Aadaa. Martyna is feeding Aada.


Aada is feeding Tymek :) Aada syöttää ja juottaa Tymekia.


Välillä oli niin kova vauhti että hattukin katosi.


Tältä näyttää Aada joka on saatu kiinni vekkuloinnista (lue: juomasta salaa) Tymekin pullon kanssa. This is how Aada looks like when she tries to drink from Tymeks bottle and knows she is not allowed to do that.


Paikallista maaseutua jossa temmeltää.


Martyna puhaltaa voikukan siemenet Tymekin riemuksi.
Sorry Martyna too difficult to translate :) ´cause dunno what the flower and seeds are called but it would be something like: Tymek laughs when Martyna is blowing flower seeds in to air...


Lapset nakertaa vohveleitaan ja ihmettelevät lintuja joessa.


Tymekin mielestä Aadalla on selkeästi isompi vohvelin pala :)
Tymek thinks that Aada has got a bigger piece.


Puistoilua
Elokuun vikana päivänä oli lämmin ja ihana päivä.
Hiukan jänskää olla isojen tyttöjen keinussa.


Ja kovemmat vauhdit saa tietty vauvakeinussa isiltä.


Aadan nautiskelunäyte keinusta.


Ja taas keinutaan eri keinussa, "kiikku" on kyllä ehdoton suosikki aina puistoissa.


Kovan leikkimisen jälkeen alkaa väsyttääkin jo.


Niin ja eilinen talo oli alakerrasta hyvä ja yläkerrasta superhuono eli ei diiliä. Homeet piiloon maalauksella... näinhän se toimii.
Mä alan kyllä pikku hiljaa olla samaa mieltä muutosta Jonnen kanssa. Viime yönä tulin kotiin saunaillasta puolen yön jälkeen niin alakerran 9 viikkoinen koiran pentu oli taas yksin, oli myös pe yksin koko päivän aamusta iltaan. Ja senhän tässä meidän paperitalossa kuulee niin selkeesti kun toinen pieni paniikissa uikuttaa, ei kivaa kuunneltavaa ja Aadakin on levoton äänestä. Se on niin pieni se koira että en perjantaina edes pystynyt sen äänestä sanomaan onko kisu vai koira vai lintu välikatossa. Nyt olen sen nähnyt ja sanonut omistajalle että se itki pe koko päivän. Omistaja oli muka yllättynyt asiasta, ja siitä sitten koiran kasvatukseen onnea...
Ja omistaja tuli kotiin vihdoin aamuyöllä ja alkoi taas siirtelemään jotain huonekaluja ja mä olin nuhassani hereillä ja kuuntelin sitä. Pitäis vissiin laittaa lappu. Eiks ne urpot tajuu et ihmiset haluu nukkuu! Ne on nyt asuneet siinä reilun kuukauden ja pitäneet kyllä sen hiljaisen (kukaan ei asunut siinä) 10kk edestä meteliä.

Ai juu ja Aada sanoi ihan yhtäkkiä tänään "veri ghood" (very good) kuuli sen ilmeisesti telkasta, ihana pieni murunen!

Ei kommentteja: