torstai 23. lokakuuta 2008

Aada hoidossa, isi ja äiti lounaalla

Bing! This is about Ana & Aada having fun at the botanical garden, so that´s why ur names are mentioned so often :) And about the first get-2gether :)

Ystäväni Bing oli jo pitemmän aikaa puhunut että ottaa miellellään Aadan hoitoon jos halutaan mennä Jonnen kanssa johonkin ulos. (Tosin myös Tuuli on jo puhunut pitempään mutta ei olla vielä saatu sopimaan :) kiireisiä kun kaikki ollaan, hihihii!) Saatiin kuin saatiinkin sopimaan yksi lauantai päivä jolloin vietiin Aada kasvitieteelliseen puutarhaan Anan kanssa juoksentelemaan Bingin ja Andrewn vahtiessa heitä. Mua kyllä aika paljon jännitti miten Aada pärjää kun ei ole ketään joka puhuisi Suomea. Aada jäi tyynesti vilkuttamaan kun lähdettiin autolla Jonnen kanssa, ei mitään kriisiä onneks! Mentiin Jonnen kanssa pieneen vietnamilaiseen syömään, jossa oli maukas ruoka ja jopa onnistuttiin puhumaan muutakin kuin siitä miten Aada pärjää. Tosin mun kastike oli aika tulista mutta hyvää kuitenkin.

Aadalla ja Analla oli ollut superkivaa juoksennella parisen tuntia ulkona. Olivat syöneet eväät ja sainkin pitkän listan suullisesti mitä Aada oli syönyt, kaiken mahdollisen mitä Bing oli hänelle tarjonnut. Noo eipä tullut yllärinä pieni suursyömäri kun on :) Aada oli myös käynyt puskan takana puhisemassa ja ilmoittanut sen jälkeen "kakka". Bing ymmärsi tämän koska espanjaksi sanotaan "kaka" tai vastaavaa ja ollaan aiemminkin jo puhuttu asiasta. Bing on siis asunut Espanjassa aikaisemmin. Kun mentiin hakemaan Aadaa, oli pikkuinen kyllä enemmän innostunut kivistä maassa kuin isistä ja äitistä ;) Lähti kuitenkin mielellään meidän mukaan kotiin, onneks, ei kriisiä äitille :) Hyvin oli juoksu väsyttänyt murusen, nukkui 2tuntia ja sittenkin piti herätellä kun piti lähteä taas liikkeelle.

Samana iltana oli vielä perheiden illanistujaiset Bingin kerrostalon alakerrassa olevassa loungessa. Siellä olikin vilinää kun oli 7 lasta ja aikuiset päälle... Kansainvälinen porukka sisälsi ainakin meitä suomalaisia kaksi perhettä (Tuuli, Anni ja Sami olivat myös), taiwanilaisia, kiinalaisen, saksalaisen, englantilaisia, puolalaisia. Kaikki olivat tehneet jotain ruokaa ja tuoneet juomia.

Piotr leikkaa tekemäänsä kakkua ja pojat kyllä tietää mitä odottaa!


Aada ja isi syöpöttelee.


Isit veivät lapset kotiin alkuillan jälkeen ja äidit jäivät viettämään tyttöjen/naisten iltaa ja juoruamaan siis. Hauskaa oli vaikka kaikki eivät tunteneetkaan toisiaan entuudestaan. Osa lähti vielä jatkamaan iltaa baariin ja osa lupasi tulla mukaan ensi kerralla. Systeemin nimi on meinaan se että "joka kuudes viikko yritetään tehdä jotain äitien kesken" :) Hauskaa!

Tässä kaikki osallistujat:
Sofia, Mary, Tuuli, Jasmine
Liz, Martyna, Bing, Da Lin, mä. Kunnon Suomi-blondi edustus, hyvä me Tuuli!


Mitäs myö blondit :)


Klubin partymamat.


Saatiin eilen ukki vieraaksi ja käytiin jo tänään aamulla uimassa ja lounaalla Maryn ja Luken ja ukin kanssa. Mukavaa oli. Aada oli ihan innoissaan kun löysi ukin toisesta huoneesta aamulla, ei meinannut oikein pöksyissään pysyä! Eikä olisi malttanut myöskään käydä päikkäreille kun jos ukki sattuisi häviämään sillä aikaa :)

Ei kommentteja: