tiistai 7. lokakuuta 2008

Aada kokkailee, pipuilee + kuva Hello Kitty-juhlakengistä

Ollaan nyt sitten jo kolmatta päivää sisällä kun ollaan Aaduskaisen kanssa pipulaisia. Nuhaa, kurkkukipua, yskää, nyt Aadalla vähän kuumetta. Toivottavasti menisi ohi jo torstaihin mennessä koska silloin saapuu kyläilijöitä! Elina ja Veeti tulevat moikkailemaan meitä pitkäksi viikonlopuksi, tervetuloa!! Me jo ootellaan kovasti.

Tein Aadalle pesän lattialle mistä voi katella telkkaa. Raasua rupes yskittään mut toisessa kuvassa jakso jo urheasti hymyilläkin. Näyttää kuvissa aika pitkälle tämä meidän pötkylä kun on tuollainen ykäpykä päällä :) Ja vesihän maistuu tuollaisesta pullosta paljon paremmalle kuin mukista. Siinä ei siis ole mehua, mummu ja mummi huomio ;) Nämä kuvat siis tän aamusia.





Kun Aada rupesi jo olemaan super-aktiivinen telkan edessä eli ei kovin pipula. Päätin rahdata syöttötuolin tila-ihme-keittiöön, mahtui sinne itse asiassa aika näpsästi. Tavoitteena oli siis saada aikaiseksi kanakeitto. Istutin neidin tuoliin ja rupesin lastaamaan eteen porkkanaa, perunaa, sipulia. Siinäpäs Aada sitten pyöritteli niitä ja kuori mulle sipulista ekan kerroksen hienosti. Aada toimi loistavana pikkuapurina kun kuorin vihannekset, hän ojenteli mulle niitä kuorittavaksi kun pyysin. Seuraavaksi annoin ison kattilan ja täytin mitan vedellä. Annoin Aadan kaataa apuna vettä kattilaan ja sekös oli jänskää. Pikkusen piti kokeilla vettä sormella sieltä kattilasta ja kastaa porkkanan palasta sinne ja maistaa miltä se vesi kattilasta maistuu ;) Luultavasti tuli ihan hyvä keitto kun maistui Aadalle. Mulla on meinaan semmonen tilanne että en maista mitään enkä myöskään haista, mikä on positiivista kakkavaipan vaihdossa mutta haasteellista ruoanlaitossa :) jonka Jonne on tosin hoidellut viime päivinä.

Ai juu oon liittynyt kuntosalille jäseneksi tai no mä en kuntosalista niin kovasti perusta mutta aerobicit ja muut kyllä innostaa! Kerkesin kerran käydä vasta ennen tätä kipeänä oloa mutta muistin heti miten paljon olinkaan ikävöinyt kunnon tanssiaerobicia, paitsi vatsalihasliikkeitä lopuksi koska mulla ei ole millä tehdä :) Odotan innolla milloin pääsen taas tanssahtelemaan. Ehkä menee ens viikkoon. Ja siellä jumppasalissa oli discovalot uiuiuiuuiiiii, mikä tekisikään Sannan jumpasta vielä mielekkäämpää kuin discovalot!

Löysin yhdestä urkkakaupasta Hello Kitty-nurkkauksen ja voi olla että on pakko käydä ostamassa Aadalle jotain vaatteita sieltä varastoon kun suurin osa oli isommille lapsille :)
Nää juhlakengät kuitenkin tarttui mukaan. On vielä vähän isot ja kuva ei oikein oo hyvä kun salamalla otin. Mutta vaaleenpunaiset ja Hello Kityt :) eli juhlakutsuja odotellessa!



Ei kommentteja: