maanantai 26. tammikuuta 2009

Uinti ja Maximuksen 1-vee synttärit

Aada rupes jo torstai aamulla tekemään villisti uitiliikkeitä ja pyysi "uikkaa" päälle kun kuuli että pääsee uimaan piiiitkästä aikaa. Uinnin jälkeen ohjelmassa olikin sitten muskarikaverimme Maximuksen 1-vuotis synttärit. Mistä tietää olleensa "kauan" jo täällä Englannissa? Ne vauvat jotka olivat silloin vasta masussa kun saavuttiin täyttävät jo vuoden, hui!

Ilma oli sateinen ja tuulinen ja kun päästiin uimapaikalle ja päästin Aadan kävelemään hallin ovelle päin tuli tietysti muksis! Eli pieni kaatui juhlavaatteet päällä kuraiselle jalkakäytävälle. Saatto päästä muuta murahdus mun suusta kun katoin hametta... se oli ihan kurassa edestä ku mahalleen vetäisi. Samoin hihansuista oli kastunut myös paita vaikka takki oli päällä. Rynnättiin nopeasti pukkariin ja istutin Aadan penkille ja taisin aika kovasti sanoa että istut siinä ja rupesin pesemään hametta. Aada kiltisti katteli muita uimaantulijoita ja istui paikoillaan. Pukkarissa on fööni niin sain sillä kuivatettua hametta onneksi jonkun verran. Olin onnellinen etten vaihtanut hametta aamulla vaaleanpunaiseen satiinihameeseen vaikka niin aioin. Nykyinen hame oli farkkua joten siitä ei nähny kuraa kunnolla onneksi :)

Uinnissa näki oikein selvästi miten Aada oli sitä jo ikävöinyt. Altaaseen päästyään alkoi kovasti polskuttaan ja hihkui innosta. Pikkuruinen nautiskeli selälläänkin uimisesta niin että oikein sulki silmänsä ja varsinkin altaaseen hyppäämisestä oli onnessaan. Yksi sukelluskin tehtiin hienosti. Sekös vasta hauskaa oli kun Anni ja Tuuli ilmestyi altaan laidalle tunnin loputtua kun heidän ryhmänsä alkoi. Aada ei olis oikein malttanut pukeakaan kun ois pitänyt päästä katsoon Annin uintia.

Mekko oli suht kuiva eli lue kostea mutta eipä haitannut menoa. Maximuksen, Marian ja Matildan koti on lähellä uimapaikkaa niin mentiin sinne sitten suoraan.

Tässä Anni ja Aada luovuttavat lahjan ja kortin:Matilda ja Anni kuuntelee kun Maria lukee korttia synttäripojalle:Synttärihurmuri Mio Maximus:Tässä kuvassa on gentleman Nooh, jonka asuun kuului myös samettinen pikkutakki mitä ei tullut kuvaan valitettavasti. Aada kutsuu häntä Nuunuuksi:Reippaat juhlijat, kaikki siis muskarilaisia, auttavat kynttilöiden puhaltamisessa, yhteistoimin kaikki onnistuu:)Mukavat leppoiset juhlat oli ja nyt onkin varsinainen synttäribuumi menossa.
Kohta onkin Aadan vuoro jo parin viikon päästä!

Ei kommentteja: