lauantai 17. tammikuuta 2009

Tapaus kuivuri

Aada oli onnellinen kun isuliini oli tullut taas kotiin eikä malttanut nukkua klo06 jälkeen... kivat silmänalusmustat meikällä. Johan me kerettiin yksi kokonainen päivä olla kotona perheenä viime tiistaina meidän paluun jälkeen. Jonne pikakäväisi meinaan Barcelonassa työreissussa ke-pe. Päätettiin lähteä ostamaan kuivuria heti kun kerran oli mahis, koska ollaan niin totuttu siihen ja varsinkin paksumpien vaatteiden kanssa on todella ongelmaista saada ne kuivaksi tässä ilmanalassa. Neulepaitakin kuivuu parisen päivää ja haju ei ole sen jälkeen kovinkaan ihana, puhtaan pyykin tuoksusta ei tietoakaan. Samoin lakanapyykin pesu on hiukan haastavaa kun a) ei tiedä rupeeko satamaan ennen koneen pysähtymistä, b) on pakkasta niin että pyykki on korppua, hyvä ettei keskeltä katkee, c) sisälle ei saa mitenkään koko koneellista kuivumaan, ovet loppuu kesken.

Näin käy jos jättää pyykin päivän jälkeen iltahämärään asti ulos :)
Ne melkein kävelee itse sisään. Tää vasta seisoi iteksiään.Mutta eihän tääkään asia nyt voinut kerralla hoitua.
Haettiin kone itse kun se kerran mahtui meidän tilaihmeeseen vaikka oltiin Aadan kans kyydis. Kannettiin kone sisään sillä aikaa kun Aada veteli päikkäreitä yläkerrassa. Jonne laitto koneen kuntoon ja käynnisti. Hirveä meteli kuului. Mä jo ehin sekunnin epäillä meidän suht halvan koneen olevan kova ääninen mutta se kirskunta oli kyllä epänormaalia jonka tajusin nopeesti kyllä. Kokeiltiin uusiksi ja sama homma. No ei muutakun luuri Jonnelle käteen ja jonoon merkkinumeroon. Sieltä tarjottiin insinööriä katsomaan tai palautusta. Valittiin palautus. Ehkä insinööri ois kerenny ens kuussa :) Meistä näytti et kone oli jossain vaiheessa pudotettu koska moottorin suojametalli oli rutussa. No Aada istumaan syöttikseen rypäleiden kera ja kannettiin kone takasin autoon ja Jonne läks matkaan. Reilu tunnin lisälenkki. Perillä kaupassa Jonne oli laittanut myyjän koekäyttään sen uuden koneen. Taas laitettiin Aada syöttikseen, tällä kertaa mummin kanssa jutteleen mesessä, kun kannettiin kone sisään.
Nyt pyörii toka koneellinen jo kuivurissa onneksi!

Jotain huumoria oli tästäkin pakko yrittää repiä. Pakkauksessa oli kaksi puukalikkaa tukina, jotka voidaan pistää takkaan, niin positiivisia kun ollaan niin todettiin että saadaan kaksi kalikkaa lisää takkapuita ;)

Ei kommentteja: