keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Ipa-serkku

Käytiin moikkaamassa tuoretta perhettä Hämeenlinnan sairaalassa eilen alkuillasta. Aada huuteli hissiltä asti että "Ipa-erkkuu, Ipa-erkkuu". Olivat saaneet perhehuoneen niin voitiin viipyä kotvanen. Pieni oli juuri lopettanut ruokailun, on kuulemma kova syömään että lisämaitokin putoo vielä tisumaidon jälkeen ja kuulemma aika hiljainen vesseli ettei ole vielä kerennyt komentelemaan sen kummemmin vanhempiaan. Pientä äänen avausta saatiin mekin kuitenkin kuulla.

Komea, söpö ja kaikkea ihanaa on pieni jäntevä Ipa-äijä.
Aada oli innoissaan kurkkimassa Ipaa sängyn muovilaidan läpi ja olisi mielellään kärryttänyt Ipaa ympäri huonetta jos oltais annettu. Ja Aadalta suurimman huomion keräsi tietysti se että Ipa söi mämiä! Nyt pitää vissiin yrittää selittää joku tarina miksi pienien vauvojen mämit ei häviä lintujen poikasille päiväksi ;)

Mä kaappasin Ipan sylkkyyn kun pieni loikoili omassa sängyssään, mä en voi jättää sellaista tilaisuutta käyttämättä hih! Vauvoja, vauvoja, vauvojaa! En oo oikein varma Aadan reaktiosta, koska se olisi halunnut kovasti Ipan syliinsä niin luulen että pieni "nou, nou" tarkoitti että sen olisi pitänyt saada vauva sylkkyyn eikä mun. Aada silitteli hellästi serkkuaan poskelta ja jaloista kun vauveli oli mun sylissä. Ipa on kyllä höyhenen kevyt vaikka onkin "iso" poika. Verrattuna tietysti meidän Aada "piiperoiseen" joka tällä hetkellä painaa jo noin 12kg. Mutta Aadan syntymäpainoon verrattuna Ipa on 1,4kg enemmän mutta eihän sellaista enää muista kun reilua kymppiä kantaa :)

Ipa muutaman tunnin ikäisenä. Kuva on saatu Artulta.Toivottavasti ehittäisiin vielä ennen kotiinpaluuta käydä katsomassa pientä uudelleen kun sitten taas menee muutama kuukausi ennen seuraavaa kertaa, se tosin mua jo vähän surettaa mutta onneksi on nettikamerat! Jonne-setä ei nyt ehtinyt nähä pientä kun lähti maanantai aamuna kun pieni syntyi puolilta päivin, läheltä liippas tosin.

2 kommenttia:

-S- kirjoitti...

Onpa hellunen poju! Voi pientä suurta miehen alkua!

Johki kirjoitti...

Ihana pikkumies!
Kovasti onnea Millalle ja Artulle!