tiistai 17. helmikuuta 2009

Viikon tapahtumat

Multa aika useinkin kysellään että mitä me puuhaillaan viikolla :) Meillä on usein paljon tekemistä viikolla, välillä jopa kiire. Tässä viime viikon tapahtumat:

Maanantai
Martyna ja Tymek tulivat meille leikkimään ja lounaalle. Illalla kävin kaupassa, menin siitä jumppaan ja kävin vielä hakemassa Aadan kakun yhdeltä muskariäidiltä joka ei päässytkään tulemaan kekkereihin tiistaina. Ajokeli oli ihan karsee, kunnon jalkarättejä satoi taivaalta mutta mitä äiti ei tekisi Hello Kitty-kakun eteen :)

Tiistai
Aadan synttärit kavereiden kesken klo 10.30. Meitä oli 6 äitiä ja 6 lasta. 3 poppoota ei päässyt tulemaan. Kyllä riitti vilinää näinkin. Kerron juhlista myöhemmin lisää. Illalla en jaksanut enää lähteä jumppaan kun maanantain ajomatka vielä kolkutteli takaraivossa.

Keskiviikko
Vietiin Jonne ja Kirsi töihin. Ajettiin siitä vanhan kodin lähelle kerhoon klo 10. Oltiin ajoissa ja käytiin kaupassa jo ennen kerhoon menoa. Käydään kerhossa, koska se on tosi kiva ja koska siellä on paljon vanhoja tuttuja ja yleensä käydään siellä Martynan ja Tymekin kanssa kuten tälläkin viikolla. Askarreltiin Aadan kanssa ystävänpäiväkortteja ja helpotuin kun näin ettei pieni "raatelijapoika" ollut paikalla. Martynan sisko on kylässä ja mentiin kaikki yhdessä lounaalle kerhon jälkeen. Sitten ajettiin kotiin ja Aada meni päikkäreille.

Torstai
Lähdettiin taas aikaisin liikkeelle ja vietiin J ja K töihin, josta ajettiin suoraan uimaan kymmeneksi. Mary ja Luke käyvät samassa ryhmässä kuin me ja Tuuli ja Anni seuraavassa ryhmässä. Jäätiin uimapaikan kahvilaan lounaalle koko poppoo ja Maria liittyi seuraamme kun lapset olivat mummolassa ja hän asuu lähellä uintipaikkaa. Tultiin taas kotiin Aadan päikkäreiksi. On muuten aika haastavaa saada pidettyä murunen hereillä 20-30 minuutin ajomatka kun on jo niin iso tyttö että herää jos siirretään autosta kotiin eikä nuku uusiksi. Laulamalla se on toistaiseksi onnistunut... jokainen voi päätellä johtuuko se kauheasta lauluäänestä vai siitä että laulan laululeikkejä ;)

Perjantai
Tunsin oloni vähän kipeäksi mutta päätin lähteä lääkkeiden voimalla Aadan kanssa autolla käymään muskarissa, koska Pate papukaijaa oli taas kovin odotettu ja ensi viikolla ei ole loman takia muskaria. Illalla olinkin sitten jo kuumeessa 38,8C. Saatiin myös eka toimitus ruokaostoksista illalla kahdeksan jälkeen. Oltiin tilattu siis netistä "cittarin" tyylisestä kaupasta tavaraa kokeilumielessä, koska toimitus maksaa vain £4-6 ja toimitukselle saa buukata kahden tunnin raon jolla välin tulevat. Hyvin toimi, kaikki tavarat tuli ja vähän liikaakiin joita ei oltu tilattu, ei myöskään laskutettu mutta lähetettiin ne kuskin mukana takasin tietty.

Lauantai
Jonne ja Aada lähti aamulla puistoon ja mä loikoilin sohvalla katellen Greyn anatomian erinäisiä jaksoja. Oih miten hyvää ajanvietettä ne onkaan!! Jonne lähti kauppaan ja haki samalla muutaman kollegansa meille ystävänpäivän viettoon. Sain muuten Jonnelta punaisia tulppaaneja ystävänpäivälahjaksi!
Vernerillä oli mukanaan Wii+pelit ja saatiinkin hyvät turnaukset aikaseksi. Mä päihitin Jonnen nyrkkeilyssä! Okei myönnetään meni ehkä vähän vyön allekin välillä :) Porukoiden lähtiessä tunsin oloni vähän huteraksi johon kaksi pikkupulloa siideriä ei ollut kyllä osallisia. Vatsatautihan siellä kolkutteli.

Sunnuntai
Jonne ja Aada lähti taas puistoilemaan ja mä jäin makoilemaan. Juoksin vessassa vähintään vartin välein mutten onneks enää oksentanut yön jälkeen... Myös Kirsi oli samassa taudissa. Jonne lähti pelaamaan jalkapalloa ja laitoin Aadan päikkäreille. Onneks nukahti pian kun en ois jaksanut kauheasti pelleillä. Suunnitteilla oli ihana sunnuntailounas lampaasta mutta Jonne raasu joutui käymään mäkkärillä kun ei oikein oltais kestetty ruoan hajua kämpässä :)


Että sellainen viikko meillä ja juhlista sitten lisää kun ehin ja jaksan :)

Ei kommentteja: