maanantai 23. helmikuuta 2009

Aada potalle!

Lauantaina aamulla käytiin kävelemässä ja tutustumassa vähän lähiympäristöön kun ei oikein olla aiemmin ehditty. Oli tosi nätti päivä ja mulla oli jopa kevättakki ekaa kertaa päällä.Jonne ja Aada nauttii auringosta takapihalla.


Tehtiin Aadan kanssa laskiaispullia. Pitihän taikinaa vähän maistella.


Aada voiteli pullat ja ei kun uuniin.


Paiston aikana Aada ehti myös avustaa Jonnea imuroimisessa.


Takaisin pulliin eli mansikkahilloa ja kermaa väliin.


Ja ei kun syömään! Hyvää oli vaikka ekaa kertaa käytinkin paikallista kuivahiivaa.


Oon muuten unohtanut mainita että Aada tosissaan tykästyi synttärikortteihinsa kovasti. Yhtenä iltana Jonne rupes kyselemään satunnaisesa järkässä että keneltä kortti on niin Aada muisti 5 ekaa korttia pinosta ja kuudes kortti meni vasta väärin :) Sillon Aada totesi "Ei tiiä Aada".

Lauantaina oltiin Noohin 1-vuotis synttärijuhlissa koko perhe jonka jälkeen mentiin Anan luokse vähäksi aikaa leikkimään. Me äidit oltiin lähdössä viettämään Martynan siskon synttäreitä baariin. Haettiin ensin kiinalaisesta ruokaa ja syötiin ja sitten lähettiin baariin. Ihan mukava ilta oli!

Sunnuntaina Aada pyysi kesken ruoan potalle. Mentiin ja Aada teki hienon kaksun. Toivotaan että suunta oisi tämä! Aada ei meinaan kauhean usein pyydä itse potalle/pytylle vielä. Tänään Aada oli aamulla ehkä 5 minuuttia ilman vaippaa kun otti ykäpykänsä pois ja vaipankin samalla ja innostui vähän liikaa ja pisuhan tietty lirahti lattialle :) onneksi oltiin alakerrassa niin laminaatilta sai hyvin pyyhittyä :)

2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Ihanaa kun nama meidan tyttoset on kuin toisistaan erotetut kaksoset :) Ihan samoissa puuhissa molemmat!

Johki kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.