tiistai 10. helmikuuta 2009

Äitin leivontablogi osuus ja muuta härpäkkää

Tässä tää mun ainutlaatuinen leivontablogiosuus :)

Päätin kokeilla banoffee piirasta kun se joka paikassa on aina niiiiin hyvää. Aada auttoi murentamaan keksit pohjalle, yllättävän paljon päätyi kuppiin eikä niin paljoa suuhun :)


Onnistuin jostain syystä tekemään toffeesta valkoista :) koska lisäsin siihen kondensoitua maito enkä ollut ilmeisesti ruskistanut sokeria tarpeeksi. Hyvältä se silti maistui.Koska uinti oli peruutettu "äärimmäisten sääolosuhteiden vuoksi" lähdettiin Aadan kanssa kauppaan lähikylään ja samalla lampaita katsomaan. Kuten kuvasta näkyy lapsi oli valmistautunut äärimmäisiin olosuhteisiin eli aika vetiseen keliin loppujen lopuksi...


Lauantaina käytiin puistossa koko perheen voimin ja Aadalla ja isillä oli tosi kivaa!


Tässä on meidän lähipuisto joka on siis aika iso, fudiskentän kokoinen ja vähän lisää toiseen suuntaan.
Bongaa kuvasta hullu juoksija...? Juu lunta on (muttei järkee) eikä kun housuja eli shortsit on päällä. No ei tää mikään harvinaisuus ole, täällä enemmänkin sääntö kuin poikkeus että juostaan talven ympari shortseissa ja teepaidassa.Ja loppuun vielä lisätodiste tämän maan ihmisten fiksuudesta... Kyseessä on muskarimme parkkipaikka joka on siis samalla kirkon parkkipaikka. Kirkossa alkoi hautajaiset samaan aikaan kun muskari oli viereisessä rakennuksessa. Keskellä parkkipaikkaa eli ajolinjalla olevat autot eivät suinkaan ole menossa mihinkään vaan ne on parkkeerattu siihen koska reunoilla ei ollut enää paikkoja... Myös kauimmaisimpana näkyvä jeeppi on parkkeerattu keskelle kulkuporttia josta me kärryillä hädin tuskin mahduttiin ohi. Aika turvallista noin niin kuin hälyytysajoneuvoja ajatellen koska seuraava vieressä oleva rakennus oli koulu joka myös käyttää samaa parkkista. En kyllä ymmärrä miten jotku ihmiset katsoo oikeudekseen käyttäytyä näinkin törkeästi. Osalla muskarilaisista oli auto parkissa ja eipä sieltä mihinkään päässyt... kukaan ei halunnut soittaa poliisille. Me ei onneksi oltu autolla liikenteessä.

Ei kommentteja: