sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Lunta tuloo :)

No niin tästä se alkoi...ja saas nähä mitä aamu tuo tullessaan. Nyt on jo muutama sentti maassakin meinaan, siis lunta jos hiutaleet jäi huomaamatta kuvasta hehhehe ja välillä tulee oikein sakeena. Telkku sano et jopa 30 cm paikoin saattais olla. Onneksi ollaan käyty kaupas et on ruokaa parille päivälle jos se pysyy maassa niin ei tartte kulkee liikentees... joka tulee oleen sekaisin aamulla... huhhuh! Ehkä Jonnekin saa pitää vapaan, selviää kait aamulla :)

Kuvassa ollaan menossa village tea partyyn, jossa uudet kylän asukkaat saivat kestitystä, joku oli leiponut mun yhtä suurimmista herkuista eli banoffee piirakkaa (toffee-banaani) ja noin 10 muuta kakkua ja kolmioleivät lisäksi ja siis kylän puutarhakerho, Whittlewomen-kerho, kirkko, geologi-kerho, urheiluvastaava, retkeilyvastaava ym kertoivat toiminnastaan. Jollain ihme tavalla esittelijät pitivät itelleen kirjaa ketä eivät olleet vielä tavanneet ja tulivat kertomaan mulle toiminnastaan heti kun Jonne katsoi Aadan perään. Hauskaa oli ja herkkuja tuli syötyä :) Siirappista flapjackia ja banoffeeta... olipahan hyvää! Sain vaihdettua yhden (turkmenilaisen) naisen kanssa spostit ja yksi kylän kerhovastaavista lupas laittaa mut johonkin äitien listalle :) Eli ihan mukava reissu kun sain lisää mahdollisia kamujakin.

Eilen vietettiin kiinalaista uutta vuotta ystäväperheiden kesken maukkaan ruoan ja hyvän seuran kanssa! Siitä lisää myöhemmin!

Niin ja meidän "vauva" on alle viikon päästä jo 2-vee! Aika on mennyt johonkin super-nopeasti...

Ei kommentteja: