torstai 5. helmikuuta 2009

Kiinalainen uusi vuosi ja ulkoilua ennen lunta :)

Oltiin viettämässä kiinalaista uutta vuotta Bingin luona viime lauantaina. Bing on taitava kokki ja oli laittanut meille alkuun dumblingeja ja lisäksi pekingin ankkaa "pannukakkujen" sisällä (mun suurta herkkua sekin). Pääruoaksi oli currya. NAM! Jälkiruoaksi Martynan mies Piotr oli tehnyt puolalaisen kakun, joka on myös superhyvää. Mulla on sellainen samanlainen kakuntekopaketti kaapissa mutta siinä ei ole ohjeita enkuksi. Saan kyllä ohjeen Martynalta.
Lapsilla oli superhauskaa mm. juoksennella Anan ison laatikon läpi joka myös meinasi kaatua... katso video.
Girls, I´m telling about our lovely menu and that the kids had so much fun!
Hyvin maistui sukulakut kaikille :) Telkussakin tais olla jotain kiinnostavaa...


Tymek ja Aada kävi treffeillä pubissa.


Kukahan sieltä ovesta nyt tulee...


Tammikuun lopussa ennen lunta oli jo aika lämmin. Oltiin kasvitieteellisessa puutarhassa peuhaamassa.
Ja taas yksi pikku juttu paljastui tästä talosta. Piuha on lämmitystermostaatin boileriin yhdistävä piuha... ihmeteltiin jonkun aikaa kun lämmitys on päällä miltei koko ajan ja Jonne rupes katteleen tarkemmin. Luultiin että johtuu siitä kun termostaatti on eteisessä eli vetoisimmassa paikassa. Lämmitys on siis ollut turhaan päällä myös joululoman jolloin oltiin poissa kaikki 3 viikkoa ja se näkyikin laskussa, 2 kuukautta £200. Hohhoijaa. Mitähän seuraavaksi.


Näin meillä täällä lapsi viettää lounastaan.


Myönnettäköön että kupissa on maitoa jossa vähän kaakaojauhetta ja ennen sitä ja jädeä Aada oli jo syönyt salaatin, leipäpalloja ja ison lautasen pastaa, eli oli ansainnutkin vähän herkkuja :)

Kaatuuko vai ei... kaikki lapset sisällä :)

Ei kommentteja: