perjantai 8. toukokuuta 2009

Pottailua

Tää viikko on siis ollut sattumalta mämistä luopumisen ja pottailun aikaa. Tänään perjantaina Aada pyysi aamulla kesken aamupalan päästä potalle ja teki kaksut. Samoin Tymekin synttäreillä Aada pyysi päästä veskiin (ensin kävi portaiden alla miettimässä et mitä tekis mutta ilmeisesti päätyi että parempi ois mennä vessaan ;)) ja teki kaksut. Hieno ja reipas tyttönen!!!

Alkuviikosta Aada sai olla jo Hello kitty-pikkuhousuissaan alakerrassa kun oli käynyt potalla ennen sitä. Sen illan aikana ei tapahtunut yhtään vahinkoa vaan pikkuruinen teki pisut kahdesti pottaan. Toivotaan et nyt tulis pian tosi lämmin ja voitais harjotella takapihalla vähän enemmän ilman vaippaa oloa. Mutta kyllä aika ratkasevaa on vanhempien aktiivisuus. Oltiin varmaan joka välissä kysymässä et pitääkö päästä potalle :) aikasemmin ei ehkä olla oltu niin aktiivisia muuten.

Eilinen iltanukutus oli myös Jonnelle vähän haasteellisempi. Aada yhen kerran kysyi että olisikohan mämi tulossa? Mutta ei sen kummempaa huutoa, muuten vaan levotonta eikä oikein uni tullut. Aamusta tuli meidän viereen poikkeuksellisesti jo 05.15 mut nukahti onneks ja nukku reiluun klo7 asti. Mulla tosin oli pienet varpaat selkärangalla koko ajan ja Jonnella tais olla Aadan tukkapehko suussa :)

Kohta selviää miten kauan Jonnen pitää kipsiä pitää kun tulee klinikalta kotiin...

Ei kommentteja: