tiistai 5. toukokuuta 2009

Disney 2

Oltiin luvattu Aadalle että se pääsee karusellin kyytiin, niin lähdettiin etsimään sopivaa. Matkalla oli myös Pinokkion talo.


Jonotettiin jonkun aikaa karuselliin mutta se oli onneksi valtava niin kyytiin pääsi monia kymmeniä aina kerralla. Tässä karusellin hevoset odottaa valmiina kisaan :) Liekö samoja kuin Maija Poppasessa hihhih!


Aada oli tosi innoissaan kun karuselli lähti liikkeelle ja hevonen meni ylös alas, mä istun siis Aadan takana.


Kaikki oli kyllä viimesen päälle hienosti laitettu, todellakin ihan kuin saduissa. Vähän jäi tietty harmittaan ettei päästy kunnolla sisään eri taloihin kun mentiin ihan Aadan ehdoilla eli ei oikein voinu kauheeseen ryysikseen tunkea jonottamaan. Meillä itse asiassa on yllättävän vähän kuvia kun vaan taivasteltiin kaikkea ulkosalla ja kuvattiin videokameralla aika paljon. Tässä on lentävät Dumbot vielä maassa mutta käytiin Aadan kanssa ajelulla niissä ja nousivat tosi korkeella ja Aadalla vaan oli hauskaa!


Lapsi ei oikein noita poseerauksia jaksanu kun ois vaan pitäny saada juoksennella ympäriinsä koko ajan.


It´s a small world. Elikkäs veneretki läpi maailman. Kaikki nukkelapset laulaa samaa laulua omilla kielillään veneretken varrella. Tässä pari kuvaa sieltä. Aada ei meinannut oikein veneessä pysyä kun ois halunnut katella nukkeja lähempää. Oli tosi taidokas toteutus kyllä eli kaikki nuket siis liikkuu ja tekee jotain. Toisin kuin Hesassa "matkustan ympäri maailmaa" jota isikin pelkää ;)
Mä ja Aadulainen botskissa maailman ympärys matkan jälkeen.


Nälkä alko vaivata pikku hiljaa ja päätettiin mennä vaan johonkin pikaruokalaan ja illalla sit paremmin syömään kun päästään ulos puistosta. Mentiin pizzalle jotka tuli kaikki erikseen Mikki- ja Hessu-boxeihin pakattuina paperikassissa eli aika paljon ylimääräistä jätettä vaikken maailman vihrein ihminen olekaan... Mutta eipä niillä varmaan ois mitään saumaa saada astioita pestyä sille määrälle jengiä pikaruokalassa. No hauska ylläri oli että Aadan pizza oli Mikin muotoinen :) Meillä oli vaan tylsät läpyskät.


Myös Aadan ateriaan kuulunut jälkkärikakku oli Mikin muotoinen. Onkohan muuten Mikin ja Minnin päät eri muotoiset koska mulle tulee ainakin vaan mieleen Mikki noista :)

Ei kommentteja: