maanantai 25. toukokuuta 2009

Kelejä pidellyt... jo oli aikakin!

Aivan mahtavat pari päivää takana kelillisesti siis (ja muutenkin ihan ok, tosin Jonne on työmatkalla niin vähän tylsää siksi). Sunnuntaina makoilin takapihalla piknik-viltillä kun Aada nukkui ja otin lämpömittarin kaveriksi niin se näytti vaivaiset +39C. Tätä on jo kyllä kaipailtukin!! En muista milloin oisin lukenut ulkosalla viimeksi ennen äskeistä. Äidin harvinaine löhöhetki kai sitten :)

Kirsi on nyt täällä onneksi niin ei tartte olla ihan kaksin Aadan kanssa. Helpottaa kovasti esim. suihkussa käyntiä kun joku vähän kattoo Aadan perään.

Mentiin lauantaina porukalla erään suomalaisen pojan, Onnin, 6-vuotissynttäreille. Tiedossa oli myös sauna :)
Johanna ja Onni asuvat ihan mahtavassa paikassa vanhassa talossa ison puutarhan ja vielä isomman ruohoalueen katveessa kanoineen ja marsuineen. Mentiin muskarin porukalla ja meitäkin oli noin 20 hlöä. Lisäksi juhliin oli kutsuttu Onnin luokkakavereita joita oli ainakin samanmoinen määrä! Menoa ja meininkiä siis riitti!Aluksi oli tarjolla ruoka joka nautittiin puutarhassa vilteillä istuen ympyrässä ruoka katettuna keskelle. Tässäpä kuva mahtavista pöperöistä!


Aadalla on vissiin jonkun sortin taipumus kanafarmariksi ;) Mietittiin just muskarimammojen kera että ei oikein osaa ymmärtää lasten ajatusten juoksua kun välillä pelkäävät pieniä muurahaisia ja sitten vaan innosta pinkeänä juoksevat kanojen perässä ja haluavat niitä silittää vaikkei niitä oikein koskaan edes näe missään...


Ja myöhemmin tietysti mansikka-täytekakkua kun kerran Suomi-pojan syntskät oli!


Aada odottaa kakun saanti vuoroaan :)


Henkeä salpaavan upeat maisemat oli kyllä heidän pihaltaan.


Johanna siis rakensi saunan pihalleen. Ja se löytyy täältä!


Oli tosi sievä pikku sauna, tai no ei se nyt niin pieni ollut kun 4 mammaa ja 2 lastakin mahtu istuun. Aada jäi Kirsin kanssa leikkimään siksi aikaa kun mä käväsin saunassa, alko olla jo niin myöhä että olis ollu vähän liikaa pitkän päivän jälkeen viedä pikkunen saunaan.
Sunnuntaina siis lähettiin aamusta jo liikkelle. Tuuli oli aamulla kuntosalilla ja tuli meitä vastaan mun jumppapaikalle Annin kypärän ja pyöränistuimen kanssa. Aada hyppäsi Tuulin kyytiin ja lähti leikkimään Annin kanssa ja mä menin jumpalle. Tavattiin puistossa keskustassa sen jälkeen ja mentiin yhessä lounaalle, Samikin oli mukana ja Kirsi tuli myös lounastamaan meidän kanssa vauvashoppailujensa lomassa :) Koska tytöt söi niin reippaasti, päätettiin ihan vaan tyttöjen takia hakea jätskit :)

Tänään eli maanantai aamuna päätin extempore että lähetään Aadan kanssa Bingin perheen kanssa laukkakilpailuhevosten kasvatusfarmille. Tässä muutama otos sieltä. Pitää myöntää että termit oli niin vaikeita etten oikein tiedä sainko opastuksesta mitään irti mutta näin ainakin jotain hienoja yksilöitä!! Ja yhden joka söi Polo-nameja :) entinen huippuyksilö joka saa nyt välillä herkutellakin.
Ja nyt tiedän sen että siitos on ohi reilusti alta 5 minsan... aikamoinen tehdas oli...

Aada ja Ana silittelee heppaa Bingin ja Andrewn kanssa.Päivän ikäinen varsa nousi huteroille jaloilleen, söpöä!


Aadalla ja Analla oli hauskaa myös muuten :)


Aada yritti kovasti saada varsan luokseen silitettäväksi.


Hevos-mammojen ja vauvojen leikkikerho ;)


Kuva puhukoon puolestaan...


Pikkuruinen tyttönen sanoo heiheit pikkuruiselle Shetlannin ponille.


Nyt lähdetään vielä Aadan kanssa sushin väsäykseen Bingille :)

Ei kommentteja: