sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Disney 3

Parasta puiston antia oli kyllä nää kulkueet ja musiikkishow, koska niissä näki monta hahmoa kerralla. Tässä tulee Minnin juhlajuna. Onneks tajusin käydä etukäteen kysymässä miten Minni ajelee ja sain tietää että ne pysähtyy 10 minuutiksi, aika ruhtinaallista...

Tietysti kun ne pysähty ja hahmot ryntäsivät omille kuvauspaikoilleen niin oltiin väärällä puolella junaa Minniin nähden. Koska en tiennyt onko se ainoa mahis nähä Minni ja saada Aada yhteiskuvaan, päätin käyttää isomman oikeutta ja käytännössä kävelin massan läpi Minnin luokse Aadan kainalossa :) En jäänyt odottelemaan mitään tuhahduksia ;) Ja tässäpä siis tulos. Massa Minnin ympärillä oli niin tiivis että en saanut seisovaa Minniä ja Aadaa samaan kuvaan. Onneks näyttelijät oli hyvin koulutettu ja Minni vartavasten kyykisty Aadan kanssa kuvaan. Ja olin tietty kovin tyytyväinen itseeni :)
En muista kirjotinko jo aiemmin että Aada ensin vähän katseli Minniä totisena kun on niin eloton kasvoista vaikka kuitenkin liikkuu mutta sitten lämpes kyllä nopeesti ja antoi halejakin.

Kani poseeraa.


Tikru tekee sitä mikä mun puistossa ois kielletty ;)


Oltiin just ottamassa tätä kuvaa kun hahmot alkoivat tulla takas junalle ja Aada sai Minniltä posken silityksen :)


Aada malttoi jopa nukahtaa kaiken tän keskellä ja silloin alkoikin sataa. Jonne kävi nappaamassa jonotuspaikan vuoristorataan johon muuten ois joutunu seisomalla jonottamaan 45 minsaa. Jonotuspaikan hakemalla pääsi tiettyyn kellon aikaan jonon ohi ja sai siis liikkua muualla alueella jonossa seisomisen sijasta. Joihinkin laitteisiin jono oli 80 minsaa seisomalla. Elikkäs en kyl haluais missään nimessä mennä puistoon kesällä kun on oikeasti ruuhkaa :) Tässä Indiana Jonesin vuoristoradassa Jonne kävi ja siellä olikin kieppi eli heitti ympäri kokonaan ja Jonne ei ollu ihan siihen valmistaunut :) No housut oli kuitenkin kuivat kun tuli alas... niin ei ollu sade niitä kastellut ;)


Aada nukkui kun paraati alkoi, oli nukkunut ehkä 45minsaa ja me arvottiin että herätetäänkö vai ei. Onneksi herätettiin kun se innoissaan osoitteli hahamoja paraatipaikalta Jonnen olkapäiltä. Meillä oli muuten kyl vähän huono paikka kun tultiin vähän myöhässä niin ei päästy eturiviin, niin kuvat on vähän vajaita :)

Mikki <3 Minni


Pahis-vaunu.


Leijonakuninkaan vaunu oli aikamoinen viritelmä.


Lumikki ja prinssinsä. Arielin kuvan "mokasi" prinssi kun rupes halaileen niin näky vaan liivin selkä :)


Nalle Puh ja frendit. Aada oli siis ainoa joka näki Nasun, vilkahtaa tuolta välistä pinkkinä. Mulla jäi Nasu halimatta mut ehkä sit seuraavan kerran ;)


Liisa ihmemaassa ja Pinokkio jakoivat vaunun :)

Ei kommentteja: