keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Äiti nukuttaa... ARGH!

Hohhoijaa nää mun nukutukset tän mämi-vieroituskauden aikana on kyllä aika urakka. Aada ei tosiaankaan rupee mun kanssa samalla tavalla nukkuun ku Jonnen. Tänään taas urakka kesti 45minsaa. Pääsin alakertaan jo varmaan 10 minuutiksi ennen ku huuto alko taas. Ei Aaduska niinkään mämiä huuda vaan et haluaa et olisin siellä samassa huoneessa hänen kanssaan nukkumassa. On se tietty omituista kun ei ole sitä rauhoittavaa kappaletta suussa, voi pikku rakasta kun elämä on välillä vähän raskasta.

Perjantaina sitten luultavasti selviää miten kauan herra on yksi kätinen. Muistan ehkä sanoneeni nää sanat 1,5 vuotta sitten tänne muutettaessa kun Jonnella oli jalkapaketissa ja hoidin muuton ja Aadan joka oli 7-8kk vanha silloin, ja sanon ne taas. Miten mukavaa onkaan sitten kun Jonne pääsee kipsistä kun mun ei tartte x-viikkoon tehdä mitään ;) Sama vitsi vuodesta toiseen urheilijan vaimolla :)
Ollaan kyllä suunniteltu äitien kesken pikku irtaantumista viikonlopuksi ilman lapsia. Saattais tulla tän tulevan muutaman viikon jälkeen jonkun verran tarpeeseenkin.

Aada muuten juttelee aika hyvin jo enkuksi, tosin enemmänkin fraaseja kuin lauseita ja ymmärtää käytännössä kaiken. Meillä oli maanantaina Anat ja Tymekit kylässä ja kun Tymek meni unille Aada kuiskaili koko ajan: "shhh Tymek sleepin´". Ja melkein kaikki kerhoissa laulettavat lorut ja laulut onnistuu, tosin omalla kielellä osittain :)
Myöskin suomeksi tulee hauskaa läppää: "Hello kitty ihmettelee aurinkoa, nyt se nauraa!" Kun Aadalla on Hello kitty aurinkosuojat autossa takaikkunoissa :) Tänään huomasin että Aada osasi ite laittaa villasukat jalkaan, piti kyllä kääntää kantapää oikeaan paikkaan mutta sukat oli jalassa. Voi meidän vauvaa!!

Ei kommentteja: