lauantai 23. toukokuuta 2009

Aada seikkailee vaihteeksi Suomessa part 2

Ukin kaapin pohjalta löyty jotain mummun säilyttämiä melkein 30 vuotta vanhoja retrokamoja. Meidän retrobeibellä on päällä mun vanha mekko ja mummun jommalle kummalle (mulle tai Henulle) tekemä hattu :)


Pääsiäisenä Heinikin kävi piipahtamassa, samoin kun Merja ja Hannu.


Heini-mukavaakin-mukavampi-täti tämän paketin jälkeen ;) toi Aadalle 3 isoa suklaamunaa ja tipuja.


Mummun ja Henun kanssa käytiin ihastelemassa Muumien kotilaaksoa, tyhjää oli kun kaikki oli talviunilla :) Kesällä sitten paremmin moikkaileen!


Naantalin rannassa moikkailtiin myös Raisan perhettä ja käytiin terdellä. Aadalla oli hauskaa Julian ja Jessen kanssa.


Eka jäde tuli syötyä ulkona.


Takas "Kevaralle" matkustettiin Henu-tädin kanssa leikkivaunussa, jossa suurimman osan ajasta ei ollut ketään muuta :)
Tavattiin myös Aadan kanssa "kimppatärskyillä" ihania naisia ja masujakin, joista kaikki ei valitettavasti ehtinyt kuvaan :( Kiitos kaikille jotka pääsi tulemaan, oli mahtavaa nähdä kaikkia taas! Osaa niiiiiiin pitkästä aikaa!
Käytiin Aadan kanssa kaiken maailman lääkärit ja hammashoitajat läpi tällä lomalla niin kesällä ei tartte stressaa niitä. Tässä ollaan Korsossa hammashoitola keikan jälkeen (jossa Aaduska oli tosi kiltisti ja näytti kaikki hampaansa tädille) mummi-Kertun eli isomummin kanssa puistoilemassa.


Papan kanssa lukupuuhissa.


Niin siis en tiiä olenko kirjottanut edes Aadan lääkärikäynnistä, kun hän sai ekaa kertaa lääkekuurin yskäänsä joka oli taas kestänyt parisen kuukautta. Lomalla siis käytiin. Tai siis ei siinä käynnissä sen ihmeempää paitsi että lääkäri oli lapsen mielestä "punainen". Mä olin tyytyväinen tähän vuoden päivät metsästettyyn kuuriin (en siis tietty halua turhaan lääkitä Aadaa mutta mielestäni sitä ois voinut kokeilla jo lähes vuotta aiemmin ennemmin ku antaa pienen yskii kuukausia putkeen...) koska se auttoi tosi pian eli tuli tarpeeseen selvästi! Nyt sitten käytetään taas astmalääkettäkin ja kokeillaan aamu-ilta-annoksella 2 kuukautta ja katsotaan mitä tapahtuu. Nyt taitaa olla kuukausi takana ja ei ole vielä ainakaan yskää tullut, kopkopkop! Eikä myöskään kauheasti oo mitään muita räkiksiä tarttunut.

Ei kommentteja: