maanantai 27. heinäkuuta 2009

Lomailua ja Hawaii

Nyt on mökkiviikkokin vietetty ja mukavan rauhaisaa oli ja hyvät kelit! Eetulaiset ja mummi ja pappa oli seurana. Metsämansikoita oli ihan hirmusesti ja saatiin niistä oikein piirakkaakin.
Tässä yks kuva Millalta.


Sorry Martyna I dont have any nice pics for u yet :) But I can tell we looked sooo awesome again hahah!!! Oh and white buggy survived cottage time :)

Aadalla on alkanut kyselyt oikein urakalla... Mummilta kysyi että kuka on kaatanut järveen paljon vettä? Sitten itse vastas että on satanut paljon... aika fiksu tuo meidän muru :)

Tässä vähän mitä ollaan jo puuhailtu. Kuvat Henulta.
Pyörällä ajon opettelua :) jarrutus sujuu ja äitille tulee hiki...


Uimarannalla oltiin Henun ja Juulian ja Käkin kanssa.
Tutustuttiin Juulian Zero-koiraan. Aadasta oli parasta kun se nuolasi kädestä :)


Tässä Naantali-Kerava-matkan antia... lapsi yksin puoli tuntia takapenkillä. Kiitos Päivi ja Tero, teidän tarrat oli tosi viihdyttäviä ;)


Ihanainen muru-murmeliini!


Tänään oltiin unikeonkesteillä melkein koko päivä mutta Aada nukkui myöhään eikä ehtinyt mukaan pukukisaan joka harmitti mua mutta ei raaskinut Jonne herättää pientä. Murmeli on siis alkanut nukkua yllättävän pitkään joinain aamuina 8.30 ja silleen :) Tällä hetkellä ei siis valittamista nukkumisasioista. Mä tosin heräsin 6.15 jotta ehdin mummun kanssa kattelemaan unikeon heittoa ja kutsuvieras-aamupalalle rantaan mummun avecina. Aamupalasta syötiin mukavassa seurassa kuten presidentin kanssa. Pentti oli hädin tuskin saanut silmänsä auki ja pressakin kuulemma teeskenteli olevansa tekopirteä kuten me kaikki muutkin kuulemma ;) Ihan hyvää läppää heitti :)

Niin ja ainakin nyt sitten yksi meidän perheestä lähtee Hawai´ille silloin lokakuussa :) Jonne nimittäin hyväksyttiin pitämään puhetta sinne isoon konferenssiin!! Mä tosin, kuten mut tuntevat saattaa arvella, olen jo enemmän innoissani asiasta kuin Jonne itse ja tein jo pakkauslistan melkein mulle ja Aadalle ;) joka sisältää bikinit ja arskarasvan :) Myöhemmin selviää onko meillä mahista edes lähteä mukaan. Näillä huimilla 250€/kk hoitotuilla kun ei ehkä ihan sinne asti päästä. Pitänee kokeilla säästökuuria. Herkut seis ja viinistäkin vois tinkiä ja tehdä taloudellisemmin ruokaa. Kannattaa sitä ainakin yrittää!! Mutta upeeta on jo tietty että Jonne-ponne sinne on hyväksytty!

3 kommenttia:

mania kirjoitti...

Odotan todellisia Kuvia talon KESÄ:), Im hoping its understable for u :) For me it doesnt hv any sense :)BUZIAKI For Aada wsowka I hope she hasnt forgot polish:)

S-K kirjoitti...

Martyna, totally understandable! Well done!!
But Im afraid I dont have any pics.... :) Aada has not forgotten wsowka, she even remembers cheek in Polish ;) Im not gonna write down it because I cant :)

Pusipusi, halihali!

mania kirjoitti...

POLICZKI:)