tiistai 7. heinäkuuta 2009

Eetu kyläilee

Kun yöllä kun Eetu ja porukat saapui (vihdoin) kaiken maailman rajalla passin ottamisten pois yms "sellaista mukavaa tapahtumaa keskellä yötä" jälkeen, Aada havahtui ääniin ja huuteli heti Eetua. Oli onnellinen kun pääsi halimaan Artun ja näkemään Eetun ja Millan ja sitten takaisin unille.

Meidän vieressä leikkikentällä oli ollut jo muutaman päivän ajan rakenteilla pieni tivoli ja eräs ei meinannut millään pysyä pois niistä vehkeistä ja uskoa että se on kiinni vielä.


Eetu pääsi puistossa ekaa kertaa kiikkuun.


Aada ja Arttu mellastaa puistossa.


Eetu nauttii lämmöstä takapihalla varjossa.


Aukeshan se tivolikin vihdoin. Ariel-teekuppiin piti päästä :)


Äiti haluu hattaraaaa!!!


Mentiin koko perhe pomppulinnaan ja se oli hauskaa! Arttua harmitti jälkeenpäin kun se ei tullu mukaan.Veljekset ja serkukset yhteiskiikkumassa joka oli Eetulle ihan tarpeeksi tivolia :)


Ihan kuin Arttu ei tahtois hattaraa, Eetuakaan ei innostanut ;)


Jonne-isi-kummisetä-setä muksujen kera. Miten yllättävää taas että mä käytin kameraa koko ajan eikä musta ole yhtään kuvaa Eetun kanssa... höh!


Pitihän sinne tivoliin nyt toistamiseenkin mennä kun kerran vieressä oli. Tässä Aada ja Rafael, joka on meidän kylässä asuva turkmenistanilais-saksalainen poika, huristelee.


"Puhutaan lentokoneista" Aada sanoo vieläkin joka ilta kun mennään nukkumaan, niin kivaa tää kyyti ilmeisesti oli. Mua hirvitti koko ajan että se vehje kaatuu kun istuin selkä sisälle päin kun mun jalat ei mahtunu normaalien ihmisten tapaan sinne jalkatilaan ;)


Aada sai "monkeyn" meidän tiellä asuvalta sedältä joka oli sen jostain voittanut. Kilttiä! Aada sanoi tänään, siis kaksi viikkoa myöhemmin, että "monkey on mun salarakas". Mä kysyin että kuka niin sanoi? "Arttu-setä"! Yllättäen...


Aadulainen ois kovasti halunnut hoitaa Eetua ja näyttikin tälle välillä leluja ja auttoi heiluttamaan leluja kun Eetu söi :) Välillä tuli kyllä mustis kun pidettiin Eetua sylissä. Tosin eilen oli mustis myös Annista kun pidin sitä sylissä, joten ei voi sanoa että ois ainoastaan kohdistanut sitä Eetuun. Ja olin tosi yllättynyt koska aattelin että pikkuruinen vois ajattelemattomuuttaan ehkä vähän tuupata Eetua "vahingossa" kun on mustasukkainen mutta ei varsinaisesti niin käynytkään. Tosin muutaman kerran Eeppari tais saada pehmeästä pallosta päähän :)


Lisää kuvia Eetun vierailusta tulossa :)
Jossain vaiheessa koska tänään me tytöt lähetään lomalle!

Ei kommentteja: