keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Ukin vierailu

Aamulla kun Aada heräsi kehotin pientä kurkkaamaan kuka Kirsin huoneesta löytyy ja ukkihan siellä oli! Voi sitä riemastusta! Pieni juoksi suoraan ukin luokse pötköttelemään, lämmitti yhden jos toisenkin mieltä nähdä ettei ujostuttanut yhtään! Ukki toi karjalan piirakoita tuliaisiksi ja niitä pikkunen pisteli onnessaan ja kyseli seuraavina aamuina lisää!

Ukin tultua olikin heti uintipäivä ja Aada oli ihan tohkeissaan kun ukki oli katsomassa, sanoi uinti kavereillekin että ukki on tuolla :)
Perjantaina mentiin muskariin aamulla ja ukki sai siellä kaverin Miosta ja mentiin muskarista suoraan puistoon ja siellä ukin kaveriksi lyöttäytyi Tymek, ukilla riitti vientiä.

Ukki keinuttaa Aadaa ja Tymekiä.


Aadalla ja Annilla oli hauskaa kaksistaan karusellissa.


Ja kiikkuhepoissa.


Aada ja ukki lähti ostamaan jätskiä ja Ana lähti mukaan auttamaan valinnassa omaa jätskiään jo syöden. Hyvältä näytti jäde maistuvan kun takasin tulivat :)


Ukki sai osansa myös Peppa Pigistä ja lastenohjelmista.


Aada halusi myös viedä ukin tietysti leikkikentälle meidän lähelle. Siellä olikin kivaa keinutella ukin vauhdittamana.

Onnistuttiin metsästämään myös ruokapöytään Pekingin ankkaa jota saa nykyisin jahdata oikein urakalla monena päivänä kaupassa käyden, on niin suosittua.

Ai niin nykyään Aadalle melkein kaikki ihmiset on "lakkaita" eli "missä on Aatan setä-lakas?", "missä on Aatan tyttö-lakas?". Ollaan yritetty selittää ettei kaikkia nyt oikein vois kutsua rakkaiksi heti kun on tavannut mutta onhan se nyt taas vaikeaa :) Mutta kyllä se silti lämmittää mieltä kun saa illalla viimeiseksi vastaukseksi "olet äitin rakas, kauniita unia"-toivotukseen että "olet lakas" <3

On muuten mielenkiintoista seurata ihmisten suhtautumista Aadaan kun hän ei nyt enää olekaan se maailman kiltein ja tottelevaisin pikkutyttö johon suurin osa on tottunut viime aikoina :) vaan pienelle on kertynyt jo aika hyvä oma tahto ja myöskin uhmaikä...

Ei kommentteja: