lauantai 1. elokuuta 2009

Muumimaailmassa

Sain mummulla siirrettyä muutamia kuvia koneelle pika pikaa. Kummipoika Elias perheineen tuli meidän kanssa Muumeilemaan ja mummu ja Henu-täti olivat jo viime kesänä päättäneet viedä Aadan muumimaahan joten sovittiin päivä mikä kaikille sopi. Vähän oli sateista välillä mutta ei haitannut tahtia :) Mukavaa oli ja vähän jännääkin ainakin esityksissä. Aada eläytyi oikein mukaan ja huuteli ohjeita näyttelijöille: "Lohikäälme, lohikäälme" että siinä selän takana se lohikäärme nyt ois ettekö huomaa ;)

Näin tyhjää oli heti aamusta että Aada sai ihan rauhassa moikkailla Muumille.


Tässä pikku retkeilijät Aada ja Elias.


Aada onnistui lykkäämään ittensä muutamaan kertaankin Nipsun sylkkyyn :)


Kaikki muumilaakson asukkaat saivat omat halinsa jossain vaiheessa, paitsi ei haisuli joka vähän aiheutti hämmennystä :)


Pikku Myyn kanssa Elias ja Aada pääsi oikein luvan kanssa sadekamoissa hyppimään vesilätäkköön.


Kuninkaan valtaistuimen valloittajat.


Eliaksen mielestä kivointa näytti olevan sukellusvene, koska siellä oli puhelin :) Elias oli myös ihana lauleskellessaan muumilaulua. Eliaksen versiossa laulettiin: "hei uuminii" :)

Aada vaan meni hahmojen luo eikä paljon ollut kiinnostunut että onko joku meistä joku mukana vai ei... potentiaalinen "eksyvä lapsi" siis, onneksi niin ei käyny!! Niitä punaseen sadeasuun pukeutuneita meinaan riitti ja niillä pääsi myös melkein Vilijonkan lapseksi ;)

Ei kommentteja: