maanantai 24. elokuuta 2009

Artikkeli ja matkan pohdintaa

En oo ehtinyt edes julkistaa että Jonsku-Ponsku sai ekan siis ihan oman artikkelinsa lehteen!! Me ollaan kovin ylpeitä isulista :)

Takasin ollaan Cambridgessa ja nyt on ressi. Se Hawaii nyt mietityttää. On niin paljon hyviä ja huonoja puolia lähdön suhteen. Tässä nyt vähän pohdintoja "ääneen" josko se auttais mua:

Mahtava hiekkaranta ja lämpö odottais tietysti. Upea kokemus varmasti!

Matka on pitkä, toisaalta Aada on tottunut matkustamaan koneessa eli se ei ole mitään ihmeellistä. Mp3 soitin täyteen lasten musaa ja muumilauluja ja koneessa tulee lasten elokuviakin, "snacksyjä" peliin. Ja yksi ystäväni matkusti 2,5 vuotiaan ja 8kk vanhojen kanssa yksin Kiinaan... mulla ois kuitenkin näil näkymin Jonnekin samassa koneessa.

Se maksaa paljon. Toisaalta meillä ei tule lähiaikoina mahdollisuutta matkustaa mihinkään kauas, koska mulla ei ole edes lomaa tiedossa kun palaan töihin. Voitais saada rahat raavittua kokoon säästökuurilla. Tai sit myydään kamat täällä päässä jo ennen matkaa ;) Hah niin osa kamoista on itse asiassa jo varattu :)
Ei voida asustaa Jonnen hotskussa eli meidän pitää ottaa oma huone ja eri hotellista koska Jonnen hotelli on kallis. No ei sekään oikeestaan oo ongelma mut lisää kustannuksia.

Hawaii ei ole koskaan ollu mun unelmakohde, ehkä siksi koska en ikinä ajatellut että sinne tulis mahdollisuutta lähteä. Luultavasti meillä ei oo mahista lähteä muille saarille jossa ois ehkä enemmän originaalia nähtävää kuin Oahulla. Jos me ei nyt lähdetä niin ei tule kyllä toista mahdollisuutta ellei voiteta lotossa ja lähdetä maailmanympärimatkalle :) Siihen maailmanympärimatkaan sisällyttäisin myös Reunionin, Aussit, Uuden-Seelannin ainakin, hahahahaaa sitä odotellessa voi kait ihan hyvin mennä Hawai´ille ;) Not happening meinaan!

Matkahan on Jonnen työmatka eli mä ja Aada saatais keksiä omaa ohjelmaa. No tietysti esim. Portossakin me oltiin ma-pe päivät keskenämme ettei se nyt oo ongelma mutta kun matka maksaa lievästi enemmän kuin ne alle 100€ lennot Portoon...

Eli mikä on ongelma.... en tiiä... ja kuitenkin kaikki. Rasittuuko Aada ihan kauheesti kun matka on noin viikon, toisaalta tiedän sen olevan onnessaan hiekkarannalla mutta muistaako se mitään tästä jälkikäteen, muistelee kyllä edelleen Euro Disneya ja videokamerat on keksitty... Milloin musta tuli tällainen arpoja? Anyone?? Arvauksia tai tietoa peliin ;) Onko kokemuksia paikasta kellään??

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten paljon sua harmitaa JOS te ETTE lähde? Mietitkö ja harmittelet sitten jälkikäteen..Ei se oo kun rahaa. Matkaan vaan. Oon kade.

Santeri

S-K kirjoitti...

Harmittaa vietävästi mut sähän just pohdit tän saman läpi kun olitte Nykissä niin tiiät kyl mitä mietin :)
Tällä kertaa rahat ois ollu pingotettavissa mutta ei anna järki periksi kuitenkaan loppujen lopuksi. Johonkin muualle sitten joskus :) Tosin toivon vielä sitä lottopottia ;)