tiistai 25. elokuuta 2009

Öhöhöhöhöhöh....

Päätin että en lähe raahaamaan Aadaa Hawai´ille nyt sitten. Ei oo järkevää, aikaero on 11h ja sen kääntäminen viikoksi pikkuruisella ja sitten takasin... tuottaa ongelmaa aikuisellakin. Ja kun kerran ei oo perheloma niin hinta on kyllä siihen nähden aika kova näillä parin huntin kuukausituella laitettavaksi. Ellei jotain lottopottia nyt ilmesty ilman lottoamatta tai Ameriikan tätiä et ois niin ku ihan ylimääräsenä laittaa niin sit mietitään uusiks ;)

Juu kyllä rasittaa, ketuttaa, masentaa, kiukuttaa ja ärsyttää ja kaikkea muutakin, koska oon ollu asiasta niin innoissani, hmmmm varmaan puoli vuotta... mutta oispa kandenut varmaan heti aluksi aatella asiaa loppuun asti. Tyhmästä päästä kärsii koko tyhmä pää vielä enemmän :)

Pistin Jonnen lupaamaan tulevia matkoja niin mieli vähän parani ;) Tosin en tiiä milloin sitä lomaa sitten saapi pidettyä mut se on sen ajan murhe ja siitä innostutaan vasta varausvaiheessa.

Mutta ihanaa nähä miten Aada on innoissaan kamuistaan täällä, on niin innoissaan leikkimässä ettei edes haittaa vaikka halatessa kaveria kaadutaan maahan ja vähän sattuukin :)

Ei kommentteja: