perjantai 26. syyskuuta 2008

Suomen kesää, part 2

Mharjun mökiltä siirryttiin kahden viikon jälkeen Keravalle koska mummin ja papan piti jo mennä töihin ja meillä ei ollut autoa joten ei voitu jäädä mökkeilemään. No puuhaa riitti kyllä kaupungissakin. Millan ja Artun ja "Ipan" kanssa käytiin tutustumassa Korkeasaaren eläimiin heti maanantaina.

Voi seepra raasu, onneks oli puusta tehty :)


Hummia. Ja kuten kuvasta näkyy sääkin suosi taas meitä matkalaisia :)


Tiistaina käytiin koko perhe isoisotäti Lainaa morjenstamassa ja syömässä hänen luonaan.
Keskiviikkona tulikin mummu Hesaan käymään ja edelleen sää oli hieno ja lämmin. Mentiin lounaan jälkeen eväiden kanssa koko perhe mummun ja Hensun kanssa Hietsuun että Aadakin pääsee vähän kahlailemaan mereen ja se olikin tosi nastaa! Heinikin tuli meitä moikkailemaan töittensä päätteeksi.


Jokainen saikin vuorollaan oman kahlausvuoronsa Aadan kanssa.


Kesäherkkuja oli eväänä. Herneet maistuu.


Samoin mansikat näyttää maistuneen.


Käytiin mummin ja papan kanssa syömässä Keravalla meksikolaisessa ja on muuten hyvää ruokaa!! Vinkkejä sijainnista saa jos sinne päin eksyy. Voittaa kaikki Hesan mestat.Suukko-sandwich on Aadan mielestä hauskaa, useimmiten :)


Mummi ja pappa pohtii ruoan paljoutta.


Oltiin myös saatu kutsu Elinan, Veetin ja Uken luo grillailemaan. Aada polskutteli Veetin altaassa kuuman päivän iltana. Syötiin ihania grilliherkkuja, aurajuustopekonisieniä, pihvejä, maissia ja muuta namia! Veeti ja Elina tulevat kylään meille parin viikon päästä! Superhauskaa!


Veeti ja Aada piilotteli Veetille eväitä tiilien väleihin yhteistuumin.


Ylävitoset oli super hauskaa!!


Millan ja Artun jo myydyssä asunnossa vietettiin mun 30-hippaloita jo etukäteen elokuun alussa. Yritin pitää porukan suht pienenä kun ei ollut oma asunto kyseessä ja ettei Milla saa slaagia ja väsähdä masuasukin kanssa. Kuvassa osa juhlijoista.


Pitihän nyt kynttilät olla :)


Seuraavana päivänä lähettiin Ankkarockiin Korsoon ihan vanhan kodin viereen. Tietty koko viikon oli ollu ihana keli ja sit alkoi sataa vettä. Mut ei onneks ollu kovinkaan kylmä. Lauantain pääesiintyjänä oli Him niin olihan sitä pakko päästä katteleen.


Sade-rokkaajat, Hensu, Sanna ja S-K. Oli superhauskaa päästä hihhuloimaan välillä ihan tyttöjen kesken, herr Kettunen meinaan moikkaili rockissa omia vanhoja tuttujaan tietty. Kyllä alkoi pienten lasten äitejä väsyttää jo suht ajoissa kun puolestä päivästä rokkaili yöhön :) Sanna, sitten ensi vuonna taas eli eiköhän pistetä perinneajattelu kunniaan!Mun "supercoolit" kultaiset 10 egen festarikengät jotka piti heittää roskiin käytön jälkeen mutta päätinkin pitää ne mökkikenkinä niin ei tartte aina raahata tennareita täältä asti.


Ihan selvästi Him soittaa just "Join Me"! Meillä oli ihan hyvät näkymät. Uutta ja vanhaa biisiä tuli vuorotellen mikä oli hyvä kun en niitä uusia tunne juuri lainkaan. Vanhat ihanat puree paremmin :)Viimeisenä iltana mummin ja papan luona syötiin juustoja juotiin viinejä. Ekaksi lasit Fresitaa eli oikeaa mansikkaa sisältävää kuoharia, jota muuten saa £5 täältä eli on aika paljonkin Suomen hintaa halvempi. Sitten Stonehedge punkkua ja lopuksi Carsin´n jälkkäriviiniä. Namnam!


Lisäksi ehdittiin moikkailla isomummeja, Jonnen tätiä lapsineen, käydä lääkärissä Aadan kanssa silmän takia ja mitähän muuta... Tää kaikki siis Keravalla olo viikon aikana. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty tai jotain vastaavaa...

Ja lisää seuraa kunhan taas arjelta kerkiän lomaa muistelemaan :) Tulossa idän kierrosta ratsastuksineen, Rymiksen möksäilyä, Nådea, baarittelua ihanien ystävien kanssa, Aadan neuvolaa, ystävien tapaamista yms...

Joulukin jo kurkistelee kohta... hahahahaaa! Täällä oli meinaan suklaakalenterit jo kaupoissa! ARGH! Kohta soi tietty joululaulut jo ja taulussa +20C useimpina päivinä...

Ei kommentteja: