keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Äiti lähtee humpalle!

Huomenna koittaa se kauan odotettu Madonna!!!
Liput ostettiin jo 16.5.2008. Elikkäs koko päivän retki alkaa Martynan, Piotr:n ja Tuulin kanssa torstai aamulla klo11. Ollaan varattu autopaikka "parkkeeraapihallani" nettisivulta, eli yksityishenkilöt vuokraa omia parkkiksiaan ollessaan ite poissa/työssä yms. Se on halvempaa kuin stadikalla ja fiksumpaa, ei tartte jonottaa pois tai seisoa metrojonossa tunti tolkulla kun noin 90 000 ihmistä yrittää päästä johonkin julkisiin. Meillä auto on 10 minsan kävelyn päässä, mikäs sen parempi.

Lipun takana lukee että pienet kamerat on sallittuja mutta kuitenkin kiellettyjä, hehheh, eli niin englantilaista! Eli ostin kertiksen, sillä ei nyt paljoo saa aikaseksi mutta ehkä screenin kuvista saa jotain selvää ja jos joku haluaa sen takavarikoida niin be my quest.

Jonne ja Aada menee aamulla uimaan ja viettää päivän kaksistaan eli laatuaikaa isille ja lapselle. Tekee hyvää meille kaikille :)

Mutta nyt pesulle ja kokeilemaan nukkumista :) Miten voikin aikuinen ihminen olla jostain näin innoissaan enkä oo edes mikään fani, ainakaan enää. Onneksi aiempien konserttien biisilistat lupaa vanhoja biisejä, mikäs sen ihanampaa!!

Ei kommentteja: