perjantai 19. syyskuuta 2008

Pottailua

Aada on jo viime vuoden puolelta asti käyny potalla, välillä enemmän säännöllisesti ja välillä vähemmän. Nyt parina viime päivänä on ollut hienoja pottakäyntejä Aadan omasta pyynnöstä. Aamuisin kun hän menee potalle tulee kyllä niin isot "piput" (Aadan omalla kielellä) että on ihan selkeästi pidätellyt jo ennen heräämistäkin. Eilen kun oltiin Annilla kylässä niin veskin ovi oli auki ja siellä oli Annin potta. Aada toi potan ja sanoi "potta", kysyin haluatko potalle ja vastaus oli joo. Sitten pottaan tulikin iso "pipu".

Aadan mielestä "pipusta" kuuluva ääni on tosi hauska. Nyt Aada on vähän pipulainen kuumeilija, yöllä vaihdettiin vaippa klo 04 aikaan kun laitettiin suppo ja aamulla vaippa oli ihan kuiva. Heti tuli pottaan isoiso "pipu" heräämisen jälkeen. Illalla Aada joi vielä ihan superpaljon vettä kun keksin kuumeen mitattuani että laitan pieneen suuttimelliseen juomapulloon vettä ja sekös oli hitti kun ei tarvinnut juoda omista tylsistä mukeista.

Reipas ja iso tyttö siis jo tämä meidän pikkuvauveli :)

1 kommentti:

Heenu kirjoitti...

Ihana pottailija :) Ja toivottavasti on jo vähän parantunut, unohtui tuoss aiemmin kysyä. Ja superhauskaa tyttöjeniltaa, humpatkaaki sitten kunnolla!!! Pusuja <3