keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Pikaterkut Suomi-lomalta!

Reilut parisen viikkoa lomaa takana. Jonne liittyi seuraan viikon mökkeilyn jälkeen ja mökkeiltiin toinen viikko vielä perään. Nyt ollaan kaupungissa tapaamassa sukulaisia ja kavereita.
Aada viihtyi päivästä toiseen mökillä mustikkamättäässä istuskelemassa ja söi namnamia. Joka aamu herätessään herkkusuu näytti metsää ja sanoi: "namnam, auta". :) Kukapa olisi voinut olla auttamatta pientä metsään. Siellä oli vuorotellen äiti, isi, mummi, pappa, Arttu-setä, Hensu-täti, ukki ja vieraatkin. Löydettiin jo kanttarellejäkin, jotka näyttivät olevan myös Aadan suurta herkkua, mikä helpotus herkkusuu vanhemmille että lapselle kelpaa myös sienet! Harrastettiin siis "urban mushrooming" :) noin vapaasti käännettynä elikkäs urbaani sienestystä... joka tapahtuu auton avulla. Mummi ja pappa aloittivat perinteen kaupassakäynnin yhteydessä eli ajoivat hitaasti mökille ja katselivat löytyykö sieniä mökkitien varrelta. Mökkitie on 10 kilsaa pientä hiekkatietä että sieniä uskaltaa poimia tien vierestä. Sitten kun sieniä rupesi löytymään tuli autoon vakiovarusteeksi myös sieniveitsi ja muovipussi :) No joo käytiin me vähän metsässäkin sienessä.
Tällä viikolla ollaan jo ehditty moikata isomummit, käymään Korkeasaaressa Artun ja Millan kanssa, visiteerata isoisotädillä ja ottaa vastaan Jonnen täti lapsineen ja nyt on vasta ke aamu :) Mummun ja Hensu-tädin kanssa mennään tänään Helsinkiin pyöriin ja ehkä Suokkiinkin.
Mutta lisätarinaa ja kuvia sitten joskus kun ehitään!

Ei kommentteja: