perjantai 8. elokuuta 2008

Pikaterkut nro 2!

Tähän asti ollaan taas ehditty jo vaikka mitä! Vietetty mun etukäteis30-hippoja hyvässä seurassa pienellä porukalla Singstarin kera, rockailtu Ankkarockissa Himin ja Join me:n tahdissa Sanna-Santerin kanssa, grillailtu herkkuja Veetillä ja Elinalla ihanassa aurinkoisessa illassa, paistateltu Hietsussa mummun, Hensun ja Heinin kanssa, ajettu Juankoskelle-Viekiin-Juankoskelle sukuloimaan tiiviinä takapenkillä ilman nurinaa, saunottu erilaisissa rantasaunoissa, käyty Lieksassa syömässä (Aada muuten ihmetytti isomummoa ja isoukkia raflassa syömätaidoillaan kun mummolassa ei ole syöttötuolia niin ei voinut syödä siellä itse) ja kirppiksillä, ihailtu Viekin koskematonta luontoa eräteillä/järvillä. Eli paljon kaikkea taas ehditty!

Lisäys tuli muuten tuohon listaan "mikä on paremmin Englannissa". Pitkään aikaan en keksinyt mitään, ehkä asiat alkaa olla jo itsestään selvyyksiä 10 kk:n asumisen jälkeen. Synttäreillä Sari, joka vieraili meillä Cambridgessa Macken kanssa, keksi lisäsyyn miksi me voitaisiin jäädä pidemmäksikin aikaa Englantiin... Viinien alet! Päivittäin meidän lähi "Cittarissa" on viinejä alella jopa -50% :) Tää pitää siis ottaa ehdottomasti huomioon kun tehään päätöksiä ensi vuoden suhteen heheheheee!!

Mua muuten jänskättää aika paljon tällä hetkellä!! Pääsen huomenna Tahkolle ratsastamaan serkku-Juulian kanssa. Juulia siis harrastaa ratsastusta ja meille on yhteinen tunti huomenna varattuna, oih vanhojen muistojen verestelyä about 15 vuoden jälkeen kun kipuan humman selkään. Tätä on muuten odotettu! Ihq! Ehkä kuvia luvassa siitä kun joskus kotiudutaan... riippuu lopputuloksesta!

Sateista viikonloppua ilmeisesti tiedossa...

Ei kommentteja: