torstai 1. lokakuuta 2009

Milton Maze

Ollaan kyllä puuhasteltu kaiken näköistä enkä puolistakaan oo ehtinyt päivittää kuulumisia... Kesästäkään en oo laittanut muuta kuin muumi-kuvia... voivoivoi... onpas joku ollut laiska :)
Tässä kuitenkin hauskasta päivästä ulkona Tymekin perheen kanssa kuvia:


Siellä maatilalla oli siis iiiisooooo maissista tehty labyrintti. Tuo perhoshässäkkä siis. Sinne sai ostaa kartan mutta mitä me nyt kartalla... hortoiltiin sitten siellä tunti ja vähän päälle :) Hauskaa oli!


Aada vauhdissa trampoliinilla Martynan kanssa.


Pomppulinnat ja vaahtomuovipalikat oli huippu hauskoja peuhata Tymekin kanssa. Hauskinta oli kuitenkin kun Aada yritti hypätä Jonnen syliin ja Piotr ottikin Aadan kiinni ilmasta, aikamoinen kikatus sen jälkeen!


Piotr ja Tymek ajeli traktorilla. Niihin piti maksaa erikseen niin Aada sai valita ottaako jätskin vai ajaako ;) Vaikea arvata kumman valitsi :)


Niinpä...


Mammat pelkää maissilapsia :) Jotta päästiin ulos labyrintistä jouduttiin ottamaan kuva toisten ihmisten kartasta jolla sitten suunnistettiin. Ei me karttaa tarvita kun siitä joutuu maksamaan...kuuluisat viisaat viimeiset lauseet... hahahahaaa!!


Maissilapset kiinni turvallisesti "tuplakärryissä" :)


Minigolfin pauloissa. Aadalle vaihdettu vihdoin vähän kevyempää vaatetusta kun tää suomalainen pukemistyyli on mulla verissä... Lisäksi aktiviteetteina oli "mopoja" joissa toinen istu kyydissä ja toinen polki, eläimiä, pomppuliukumäkiä, kiipeilypaikkoja ja vaikka mitä. Lämmintä piisas elokuun lopulla.

Ei kommentteja: