keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Kiirettä pidelly :)

Huh sen jälkeen kun tarjous hyväksyttiin on kyllä sähköpostiliikenne ollut aikamoista. Pankin ja välittäjän kesken varsinkin ja muut siihen päälle vielä. Lainapaperit mennään allekirjoittamaan paikallisen notaarin luokse, joka haluaa nähdä passien lisäksi lisävakuutta meidän henkilöydestä eli esim. kaasulasku, sähkölasku kelpaa mutta ei kännykkälasku... Ja kuulemma pitäis viedä useampi et hän voi valita mieleisensä. *haukotus*
Muutenkin ei oikein nyt oo kulkenut tää homma kunnolla. Yhden pankintädit ei ehdi hakea papereita postista 200metrin päästä kun on kiirettä ja liian vähän jengiä ja toisen pankin tädit ei tee mitään ennen kuin kolmannella soittokerralla... täällä posti lakkoilee ja se ei yhtään auta stressissä kun ne lainapaprut pitäis palauttaa ensi viikolla... Mut onneks mun pankkitäti (työkamu) on kärsivällisesti vastannut mulle mun miljooniin sähkiksiin :)

Lisäksi jo nyt en pidä lainkaan isännöitsijästä tulevassa asuinyhtiössämme. Olen odottanut häneltä vastausta autopaikkatiedusteluuni 12.10 jälkeen. Sain yhen vastauksen tuolloin että kaikille pitäISI olla paikka ja että invapaikka kylläkin sotkee asioita... Niin löytyykö sitä paikkaa vai ei!?!? Tää oli siis ennen tarjoamista et se paikka ois paree löytyä ;)

Henu-tätikin kävi kyläilemässä, käytiin porukalla sirkuksessakin. Aada ja Henu-tätikin ;) jaksoi istua 2 X 45 min paikoillaan ja tuijottaa tapahtumia. Tää oli eläin vapaa sirkus. Syötiin kaikki hattaraa ja poppareita (makeita) et oikein mässättiin :)Oltiin juhlimassa Aadan ystävän Anan 3-vee synttäreitä pari viikkoa sitten. Jäätiin juhlien jälkeen vielä illalliselle Martynan perheen kanssa Anan perheen luokse. Tätä lähtemistä täältä ei tee helpommaksi ollenkaan se kun kuulee Anan sanovan monta kertaa illassa Aadalle: "You are my best friend" ja suukottelevan ja halivan Aadaa lisäksi.

Mummi ja pappa piipahti täällä myös ja Jonsku on nyt sit siellä "kurjassa paikassa" eli Hawai´illa. Naureskeltiin että eipä tiedetty mummin ja papan lentoja tilatessa et sillä on iso merkitys että tulevat tänne. Ottivat meinaan mukaansa asuntokauppavaltakirjat :) Tällä postin lakkoilulla ne ois varmasti päätyneet mappi Ööhön...

Tänä yönä saapuu ukki sitten maisemiin muutamaksi päiväksi ja vie mukanaan meiltä jo ekan muuttokuorman :) 4 viikkoa...

Ei kommentteja: