maanantai 5. lokakuuta 2009

Marshall open day

Voitettiin liput lentotapahtumaan Martynalta :) Hän sai neljä lippua ja meitä on aina 3 perhettä puuhastelemassa kaikkea niin päättivät arpoa kuka pääsee mukaan ja meillä kävi tuuri JEE!


Koneita oli joka lähtöön tarkasteltaviksi, samoin Marshallin erilaisia moottoreita... juu en ymmärrä niist yhtään mittään :)


Lapsille oli vaikka mitä aktiviteettia, eikä ehditty puoliakaan varmasti koluta kun alue oli niin iso ja ihmisiä 10 000-15 000. Tässä Jonne ja Aada jonglöörikoulussa josta sai "lolia" eli tikkarin. Tätä ennen oltiin jo syöty jätski ja tikkarin jälkeen syötiin lisää jätskiä, hattaraa, namia, ranskiksia. Eihän nyt lapsilta voinut mitään kieltää kun kaikki oli ilmaista :)


Oltiin paikan päällä puolen päivän jälkeen ja lähettiin kotiin kuudelta :) Koko ajan pörräsi jos jonkunlaista konetta niin ei mitään tietoa mitä nää on.


Onnellinen pieni tyttö joka sai elämänsä ekan kasvomaalauksen. Aapparainen halusi olla keiju :) Oli aikamoiset taiteilijat asialla, kaksosnaiset ehkä 45-vee ja tekivät tarkkaa työtä vaikka jono kasvoi.


Huvipuistokin oli alueelle pykätty ja käytiin siellä "riekkumassa" Aadan kanssa muutamaan otteeseen.


Tymekin kanssa autoilemassa. Poitsu oli aika kipeä ja ei oikein ollut innostunut mistään mutta jaksoi kuitenkin vähän hurvitella.


Ainut huono puoli päivässä oli ruokakojujen vähyys. Meiltä meni 2h jonottamiseen, tosin otettiin vuoroja ja mä onnistuin skippaan kylläkin jonotuksen kun Aada halus juosta tivolilaitteissa ja vaikka missä. No saatiin loppujen lopuksi ranuja, hampparia ja limuja.


Päivän paras ja upein osuus oli Red Arrowsien lentoshow! Mahtavan kaunista! Ei sitä näistä kuvista näe eikä tunne miltä tuntuu kun 9 konetta lentää muodostelmassa yllättäen selän takaa kuin hiljaa hiipien :) tai kun kaksi konetta lentää suoraan "päin" toisiaan... hurjaa! Suosittelen kokemusta lämpimästi jos joskus on mahdollisuus!
Savusateenkaaria joista Aaduska tykkää.


Vähän on kirkasta mutta huomatkaa sydämen läpi menevä nuoli :) oikeasta yläkulmasta lähtien.


Ja sitten loppukevennys :) eli the Perse school esittäytyy taas... Kuva äitien salsaillasta yllättäen parin siiderin jälkeen :)

Ei kommentteja: