keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Computer says no!

No johan nyt alkaa olla markkinat! Alkaa tuntua mahdottomalta tää lapsen enkun ylläpitäminen Suomessa. Luulis että mahiksia ois mutta.... tänään tuli viimeisin vastaus eräästä suomi-brittikerhosta ettei meillä ole sinne asiaa koska toisen vanhemman, vähintään, pitää olla englantilainen. Vaikka miten "itkin" meiliin että pelkään että Aada menettää taitonsa niin eipä ketään kiinnosta auttaa vaikka mukamas kielen asialla ovatkin. Jonne keksi et pitäisköhän mun tehdä syrjinnästä valitus :) Toi on tosin ihan tottakin vaikka leikillään sen sanoikin. Lapsi ei pääse Suomessa kerhoon koska me ollaan väärän maalaisia... Tosi outoa! Ja kuitenkin mainostavat kerhoaan nettisivuilla kaikkien nähtävänä.
Hah perustuslaki sanoo seuraavaa: ”Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.” No en oo ihan tosissani kuitenkaan :) vai pitäiskö ruveta ennakkotapaukseksi ;)

Tarhoista ei nyt tietty varmaa tietoa ole varmaan ennen tammikuuta mutta en kauheasti uskalla niihin enää luottaa, spostien perusteella jonoja on. Yksi viritys on tällä hetkellä onneksi vetämässä eli Aadan leikittäjä on haussa ja yksi mahdollinen kontaktikin on jo onneksi, Kiitos siitä Johkille! Pidetään peukkuja. Mutta sekin olisi ehkä kerran kaksi kuukaudessa niin en tiedä onko se tarpeeksi mutta oispahan ainakin jotain ettei tarttis joka päivä tuijottaa dvd:tä :)

Hmmm pitänee siirtyä jenkkien puoleen ja etsiä mahdollisia ameriikan ihmeitä josko heillä olisi kerhoja kun britit ei meitä huoli :) Britit on kattonu liikaa "Little Britain:ia" eli computer says no!

Ei kommentteja: