sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Yöt ilman vaippaa

Dodii vihdoin äippä ja isipisi uskalsi jättää Aadan ilman vaippaa yöksi kun vaippa on aina kuiva ja nyt on menty kaksi yötä myös kuivalla patjalla :) Kohta ei tartte toivottavasti raahata enää yhtään ainoaa vaippapakettia kaupasta, en tosin muista milloin oisin viimeks ostanut ees kun meillä käytetään nykyään ainakin pari kertaa samaa kun niis ei ole mitään öisin ja muuten niitä ei tarvita. Meidän iso reipas Aadulainen vaikka onkin vielä pienen pieni :)

Eilen leivottiin sämpylöitä Aadan kans ja olin kyllä niin rakas sillä hetkellä :) Sain monta suukkoa käteen kun leivottiin vierekkäin ja sitten pikkuruinen sanoi: oot rakas <3 Pitänee siis leipoa viikottain tästä lähin. Lapsi myös vetäs 2 sämpylää tuoreena et hyviä tais olla.

Yöt on ollu enemmän ja vähemmän huonoja tänne takasin tulon jälkeen. Nyt on menny joka toinen yö heräämisillä ja joka toinen unilla... Jonne raasu on joutunut nukkuun Aadan oven edessä käytävässä lattialla (oon myös tarjoutunut mutta hän on kuitenkin nukkunut) kun Aada ei rauhoitu millään sänkyyn klo 3-5 välillä kun kerran herää. Ekana huonona yönä meni 2h ennen ku lapsi nukahti, vahti vaan koko ajan etten lähe mihinkään sängyn viereltä eikä sitten nukkunutkaan vaikka saatto olla 10minsaa hiljaa paikoillaan... En tiiä mikä vaivaa pikkuliiniä. Mulla on nyt sit taas jäänyt korvien väliin kolkutteleen tää heräily eli vaikka lapsi välillä nukkuu, mä en kunnolla kun kuuntelen et nytkö se taas herää... blaah!

Tänään oltiin taas höyryjunailemassa melkein kaikkien kamujen kanssa! Se oli mukavata!

Ei kommentteja: