lauantai 5. syyskuuta 2009

Rooma! ...ja muuta härpäkettä...

Jei täältä tullaan Rooma, lentoliput on varattuna Tuulin ja Marian kanssa eli näyttää että tulee vaan Suomi-mammojen retki, jotku alko hannaileen.
Pitää ruveta selaileen vähän noita Rooman sivustoja et mitä ehittäis nähä ja vinkkejä otetaan taas kiitollisena vastaan!

Lisäksi ollaan taas löydetty yksi aika kiinnostava koti-ehdokas tällä kertaa Vantaan puolelta. Huippukunnossa mut vanha kerrostalo... Tällä hetkellä ei oo päätettyjä remppoja tosin mut suunnitelma on. Mummi ja pappa käy kattelees sitä tiistaina niin sit tiedetään paremmin. Täältä kyl pääsis nyt aika halval myös kattomaankin sitä jos niin hyvältä näyttää. Jännittävää :)

Oon myös ajoissa liikkeellä ja laitoin meidän vanhaan uintiin postia ja varailin jonopaikkaa Aadalle ja sain jo vahvistuksenkin. Saatetaan päästä Veetin ja Veikan kanssa samaan ryhmään tai sitten sunnuntai iltaan. Mukavaa!

Laitoin myös Vantaalle englannin kieliseen päiväkotiin postia. Tosin pelkään että sinnekin on kilsan jono muksuja...

Aada jutteli mummin kanssa puhelimessa ja kertoi syöneensä mustekalaa ja simpukoita (totta siis!). Sitten alkoi juttelu mustikoista ja miten mummilla ja papalla on niitä pakkasessa. Aadan kommentti siihen: "voi ihanaa!" Myöhemmin vielä mustikkakeskustelussa kuului Aadan suusta mummille: "ei meillä kiltti ole niitä täällä". Mä usein käytän tyyliin: "ei meillä nyt kiltti ole herkkuja tms..." :) Hyvin on perille mennyt.

Ei kommentteja: