tiistai 28. huhtikuuta 2009

Porto vol 4

Tästä taitaa tulla "maisema"osuus :) Torstaina (kauan sitten... vähän viipyny tää julkaisu heh) lähettiin Aadan kanssa kiertelemään vähän kaupungille. Koska vanha kaupunkihan on Unescon maailman perintökohde.
Satuttiin vahingossa kivalle maisemapaikalle kun mä suunnistelin ympäri kortteleita. Näkymä on Gaian puolelle port-viinitaloille päin.Kuvassa on ilmeisesti jonkun koti... teltta näkyy keskellä vähän huonosti ja ympäriinsä oli kamaa leviänä. Kuulostaa ronskilta mutta aika hyvän näköalan olivat valinneet...


Tässä me tytöt kahvitellaan Porton vanhimmassa kahvilassa, Majesticissa jossa tarjoilijat oli kovat kaulassa. Aadalla oli paremmat herkut kun mulla :)


Sitten tulee muutamia mielenkiintoisia parvekkeita...
Onneks kukaan ei ollut tuplaistunnolla just ;)


Tarkan valvovan silmän alla ovat nämä kalsongit kuivumassa...


Vähän karmivan näkönen ja oli viel aika paraatipaikalla rannassa.


Aada poseeraa rantakadulla ja takana on linssilude lokki joka oli kaikissa kuvissa mitä Aadasta otin tässä.


Vanha kaupunki on kaunis mutta osin myös tosi ränsistynyt.

Kuva Porton puolelle Gaian port-talojen puolelta.


Vanhoja port-viinin kuljetus veneitä. Ranta on siis täynnä niitä port-viini taloja joihin pääsee kierroksille ja maistiaisille.


Aada osas hienosti asettua pinkin aidan laudan kohdalle ilman äitskän neuvoakin :)


Perus-kerrareita. Aika värikästä pitää myöntää.


Illalla käytiin ilman Joséa isolla ostoskeskuksella syömässä ja shopauttamassa. Tosin en ostanut mitään... Mentiin syömään paikalliseen raflaan ja onnistuin tilaamaan sitä paikallista puuron näköistä leivänmuru-katkarapu-söpellystä mistä kerroinkin jo herkkuosiossa :) Eipä siitä sitten sen enempää.

Ei kommentteja: