sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Syksy meni, talvi tuli


Tässä pari kuvaa Suomen lomalta ensi hätään :) Oltiin Naantalin rannassa reippailemassa ja hihkumassa sorsille. Oli kylmä ja tuulinen päivä että mulla oli sormet ihan kohmeessa kun kuvailin. Ja yksi ainoa pyöräilijä nähtiin koko rannassa :) kuten kuvakin kertoo ei ollu turistiryysistä.



Ja seuraavana aamuna olikin jo talvi... Aada oli ehkä vähän varautunut lumesta ekaksi kuten kuvasta näkyy. Mutta heti kyllä ymmärsi hauskuudenkin! Ja kävi pöllyttämässä pensaiden oksia.



Saattaa muuten tulla taas pieni katko tähän nettimaailman käyttöön kun muutetaan. Mutta se selviää vasta sitten myöhemmin kauanko se kestää :)

2 kommenttia:

Kaisuli kirjoitti...

Hellurei! Onnea ja jaksamista muuttopuuhiin :-) pöpöjen tarttuminen pikkuisiin pitäis olla laissa kiellettyä! Jos sitä isompikin ihminen väsyy sairastaessaan, niin melkosesti vie voimia pienemmältä. Talvi tuli tosiaan kertaheitolla tännekin. Sharon 14v. ja Nelli 4v. olivat sunnuntai-iltana melkonen näky, molemmat juoksee ihan hölmönä edestakasin hännät heiluen ja välillä hankeen heittäytyen.

S-K kirjoitti...

Kiva kun Kaisa pistäydyit täällä!
Mukavaa joulun odottelua!