torstai 6. marraskuuta 2008

Vieraita, halloweenia. Sisältää arveluttavaa materiaali Aadasta ja hänen poikaystävästään... Sorry kaikki poikaystävät Suomessa :)

Ensimmäisenä saapui ukki kyläilemään tarkoituksenaan ajaa Jonnen kanssa auto Suomeen rekisteröitäväksi. Olin kertonut Aadalle että ukki saattaa tulla aamulla, koska en halua enää niitä pienen lapsen syyllistäviä katseita niskaani kun ukki ei viimeksi ollutkaan täällä lennon perumisen vuoksi... Noo ukki oli tullut ja mikäs sen mukavampaa kun Aada löysi ukin vierashuoneesta! Ei meinannut oikein housuissaan pysyä. Käytiin kaupungilla ja ukki oli mukana muskarissakin. Kun koitti isin ja ukin lähtö autoilemaan, ei ollutkaan enää niin mukavaa Aadalla. Onneksi mulla oli minikirjoja jemmassa joita Aada ei ollut nähnyt, niin ne pelasti tilanteen ja munt vielä pahemmalta mieleltä kun pieni ois täällä pitkään itkenyt miesten perään :)Seuraavaksi saatiin kylään Kerttu ja Sirpa-äitinsä. Kerttu ja Aada tulivat mukavasti juttuun, kun Kerttu on jo sen verran isompi. Käveltiin kaupungilla muutama päivä (lue: shoppailua) ja koluttiin parit leikkipuistotkin. Sää suosi meitä, paitsi yhtenä iltana vähän kastuttiin kun oli pakko mennä kauppaan iltapala ostoksille.

Tässä kuvassa Kerttu ja Aada on meidän kantis-italialaisessa Clownsissa. Ruoat on syöty ja nyt on tytöillä menossa maitovaahto-kaakaojauheella ja suklaajädetötteröt kuten Aadan naamasta näkyy :)


Keskustan leikkipuistossa ihanassa auringon paisteessa, kovin lämmin ei tosin enää ollut.


Pubissa johon päädyttiin lounaalle, olikin perinteinen lounas jota multa on usein kyselty mutta en oo ikinä ennen törmännyt siihen. Eli Käki jos tuutte taas käymään tiedän mihin teidät voi viedä!
Kaikki ruoka on siis näytillä lämpökaapissa ja siitä saa valita mieleisensä ja juomat pitää tilata vielä erikseen. Meillä taisi olla lasagnea ranskiksilla... mielenkiintoinen yhdistelmä ja vihanneksia lisänä.
Tytöt pubilounaalla ja äitien (huom! puolikkaat :)) oluet.


Muskarin halloween juhlassa.


Halloween-muffinssia.


Halloween asussa puistossa ja mummin kutomat damaskit ekaa kertaa käytössä, hyvin toimii!


Tässä se on! Sorry boys!
Aadan eka kuviin saatu suukko Tymekilta eli Pököltä! Paparazzi iski....


Kun isi oli pois niin me käytiin vielä juhlimassa halloweenia Martynan luona. Tosin kaikki paikalliset oli rohmunneet kurpitsat niin jäätiin ilman kurpitsakeittoa ja kaiverruksia mutta ehkä ens vuonna sitten. Tässä pikku noita & mr pumpkin!


How cute Tymek looks in his outfit!


Taisin istua tässä koneella yhtenä päivänä Aadan nukkuessa ja ihmettelin mikä ihme kohina käy. Ja kurkkasin ulos niin siellähän tuli rakeita oikein kunnolla. Tässä taitaa olla koko talven lumi :)


Niin ja tältä näytti meidän kämppä silloin kun täällä oli näyttö meidän tietämättä. Eihän täällä mitään lasta asu, älkää nyt viittikö naurattaa ;) Telkka oli tietty kiinni ja Aada pois mut muuten sama... aika siistiä vai?! Taivahan vallat!


Jonne on onnellisesti kotona ja toi papankin tullessaan. En tiiä montako tuhatta kilsa tuli lasiin 1,5 viikon aikana mutta aika paljon. Ihanaa oli saada Jonne-iskä kotiin! Aada huuteli jo ikkunasta papalle ja isille moooiii kun tulivat pihaan (ikkuna oli kiinni :) ).
Vähän aikaa piti pipulaisen ihmetellä tulijoita mutta kummallekin irtosi halit! Ja vain isi ja pappa kelpasivat aamu-bixin syöttäjiksi, äitiä ei kyselty :) Aada on tosissaan ollut parisen päivää kuumeessa, jopa 39,6C mutta tänään, to, kuumetta ei enää ollu ainakaan ennen päikkäreitä. Saas nähä ku pieni tuolta mönkii että mikä on olo. Nukahti meinaan lattialle äsken ja ei oo ikinä sitä tehnyt aiemmin.

Ei kommentteja: