maanantai 12. toukokuuta 2008

Juulian vierailu huhtikuun puolivälissä

Aada tuskin malttoi mennä nukkumaan kun oli vielä hereillä Juulian perheen saapuessa kyläilemään meille. Aamulla herätessään Aada jo tiesikin mitä tehdä ja meni koputtelemaan vierahuoneen ovelle että jokos vieraat on heränneet. Juulia toi Aadalle tiaran, joka olikin jo täällä kuvassa aiemmin. Kun Aada ensimmäisen kerran näki itsensä peilistä se päässä, levisi kasvoille tyytyväinen hymy eli pieni prinsessa oli viimeistään tässä vaiheessa herätetty Aadassa :) ja tietysti tiara täytyi koko ajan laittaa uudelleen päähän jos hän sen otti pois välillä. Nykyään tiara esitellään kaikille vieraille joita meillä käy.

Juulialla oli oma tiara mukana ja tässä onkin kuva meidän prinsessoista yhdessä, sieviä kuin namuset.Taustalla pöydällä näkyy myös "Uljas musta ori, Ori eri hidas" jonka Juulia päätti antaa Aadalle koska Aadan mielestä heppa oli tosi kiva ja Aadalle ei ollut vielä yhtään heppaa. Aikasta hieno ajatus eskarilaiselta, eikös totta. Aada on pitänyt hyvää huolta "Ori eri hitaasta", terveiset Juulialle siis.

Juulia hoiti Aadaa hienosti ja ohjaili kuin isosisko. Ainoastaan kakkavaipan vaihto ei jostain syystä oikein innostanut, hehhehe. Tytöt kävivät kylvyssäkin yhdessä ja sekös vasta mukavaa oli. Juulia jaksoi hienosti kävellä ympäri kaupunkia mun "turistikierroksella", Juulian iskä ja äiti leikkimiellä narisivat "16 kilometrin kävelystä" monena päivänä :) Mun mielestä me käveltiin vaan 15,5 km per päivä... ;)

Disney kaupasta Juulia osti blondiperuukin ja pitihän sitä nyt Aadallekin mallailla. Tässä lopputulos... Vauvalle on kasvanut hurja tukka!

Suomessahan on totuttu siihen että lehmät ovat aitauksessa mutta täällä "landellahan" ne eivät ole. Tässä ne kuuluisat lehmät/sonnit/mitkä ikinä, jotka aiemmin yrittivät jahdata mua ja Aadaa.

Juulia ja äitinsä Liisa (Käki) ja Juulian uusi pitkä vaalea tukka.Matti ja JonneOli mukava nähdä koko poppoo täällä mutta aika menee vierailuilla niin kovin nopsaan. Onneksi nähdään vielä ennen kuin Juulia aloittaa koulun, mikä on super-jänskää ainakin mun mielestä!

Ei kommentteja: