tiistai 20. toukokuuta 2008

Vappua ja Hensua

Muutama päivä ennen vappua saapui Hensu-täti joka oli samalla matkalla menossa vielä Amsterdamiin. Eipä otettu ressiä puuhasteluista kun Hensu on täällä jo aiemmin käynyt niin kaupunki on nähty :) Aada sai lisäyksen "In the night garden" kokoelmaansa sillä Hensu-täti osti Makkapakan eli pienen ruskean pehmeän olennon joka ohjelmassa pesee ja kasaa kiviä. Aadalla on se kädessä kuvassa.Oli vähän sateista keliä ja ajeltiinkin sunnuntaina lähikylään syömään. Käytiin Turkkilais-välimeri ravintolassa barbeque-buffetissa jossa oli maukasta ruokaa. Tiesin paikan muskarin saunaillan perusteella, kun kävimme siellä kerran syömässä.
Pitihän Hensu nyt terassille viedä kun keli kerran salli välillä. Kerrotaan kuvien ulkopuolelta että heti kun aurinko laski oli kiire kotiin niin kylmä tuli.

Hensu ja Aada potretissa.Hensu onnistui opettamaan Aada-kakkamasiinan (lemppari tais vakiintua yhden päivän kuudennen vaipanvaihdon jälkeen...) pyörimään kun näytti itse mallia heidän tanssiessaan. Nykyään Aada pyörii aina kun rupeaa tanssimaan.

Hensu jatkoi matkaansa Damiin ja me vietettiin vappuiltaa suomalaisporukassa Castle Hillin kukkulan laella skumppalasit kohottaen. Ei satanut mutta oli kyllllllmäääää muuten!Me asutaan tuolla mun ja Aadan kuvassa pikkuruisena näkyvän savupiipun kohdilla.
Ihan mukavan näköistä maisemaa avautu kaupungin ylle.Olikos tää nyt sitten "Oodi vapulle" tai jotain vastaavaa. Pojat, Jonne ja kollegansa Pekka päätti edustaa.Onneksi isi ja Pekka olivat vahvoja ja kantoivat vaunut ylös mäelle, niin ei tarvinnut estellä Aadaa juoksemasta mäkeä alas vaan Aada viihtyi hyvin vaunuissa serpentiinien ja ilmapallojen kera.

Pitihän sitä nyt vapusta yksi ite itestään otettu kuva saada...Mentiin alkumaljan jälkeen viereiseen pubiin syömään. Aada parhaansa mukaan välttelee paparazzina toiminutta äitiään....

Kotiin tultiin jo Aadan puuroajaksi mutta tullessa meitä kohtasi aika mielenkiintoinen näky joella. Näkyy vähän huonosti mutta joku lämmittää venettään pressun ollessa päällä... En tiedä olikohan maailman tervein ratkaisu.
Loppuun vielä kuva Aadasta ja parhaasta kamustaan Annista muskarissa. Molemmat tosi innostuneita kuvaushetkellä.... Mutta huomatkaa paidat ja housut :) myönnetään olihan se nyt sovittu juttu.

Ei kommentteja: