sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Englantilainen äitienpäivä ja maanjäristystä

Täällä on tänään äitienpäivä. Sain kortin Aadalta isin avustamana, josta löytyi runo jonka isi löysi netistä:

Rakkauden vala

Ei ole suurempaa rakkauden valaa,

kuin pieni tyttönne teitä halaa.

Ja siinä pienessä sydämessä juuri,
on teille paikka niin valtavan suuri.

(Tuntematon)

Kuka ikinä on tämän kirjoittanut, on osunut täysin oikeaan. On sanoin kuvaamattoman onnellinen tunne, kun Aada tulee ja antaa halin ja joskus myös suukkosen. Ollaan vietetty äitienpäivää hiukan nuhaisissa tunnelmissa kun Aadan nenä vuotaa ja mullekin nuha näköjään iskee päälle.

Mummu on käymässä, joten on vähä tylsää sairastaa, mutta minkäs teet. Nuhasta huolimatta käytiin eilen Jonnen kanssa pubissa, mun eka kerta täällä! Oltiin Jonnen kollegoiden ja heidän puoliskoittensa kanssa muutamalla. Mukavaa oli! Vaihdettiin jopa paikkaa kun eka pubsu meni kiinni jo klo23 ja pojilla oli hiukan vauhti päällä, joten mentiin vielä toiseenkin. Mummu oli nyt sitten eka melkein Aadan yövahtina toiminut. Hyvin oli kuulemma ilta mennyt vaikkakin Aada oli ollut totinen meidän lähdettyä.

Maanjäristys
Aikaisemmin viikolla herättiin yhtenä yönä siihen, kun sänky tärisi ja parvekkeen ovet natisi. Tartuin Jonnea kädestä ja kysyin että mitä tapahtui? Luulin ensin että kova tuuli puhalsi mutta samassa tajusin ettei se tärisytä sänkyä millään. Jonne totesi myös heränneenä, että sehän taisi olla pieni maanjäristys. Aada havahtui myös ja liikehti rauhattomasti ja rupesi itkemään vähän ajan kuluttua. Tiesin itse asiassa jo heti herätessä aamulla että kyseessä oli järistys kun otin kännykän käteen ja Aadan isomummo oli soittanut 6.38 meidän aikaa. Ei koko maassa onneksi tapahtunut mitään suuria tuhoja. Muutamia savupiippuja hajosi järistyskeskuksessa.
Olihan sekin kokemus.

Kuulumisia kotoota päin
Aikaisemmin laitoinkin jo pyyntöä, että saataisiin kotomaasta päin sähköpostikuulumisia.... se saattoi jäädä hiukan pimentoon tuonne väliin kun posteja ei oikein ole kuulunut :) jos vaan suinkin ehdit niin laitapa jotain omia kuulumisiasi tulemaan, jäämme innolla ja mielenkiinnolla odottamaan!

Ai niin tänne on luvattu tiistaiksi lumipalloja :) sääennustekartassa on pilvestä tulossa kaksi isoa lumipalloa, eli noihin lumiennusteisiin ei oikein ole vissiin panostettu sattuneesta syystä. Saa nähä miten meidän käy, nähdäänkö jopa täällä lunta.

Mukavaa viikon alkua kaikille!

3 kommenttia:

Aune kirjoitti...

Terveisiä kotomaasta Vehniältä! Sain Sepolta tämän osoitteen, onpa mukava seurata elämäänne siellä mualimalla. Olen lähdössä lumitöihin...... Terv. Aune

Johki kirjoitti...

Terkkuja Hyvinkäältä!

Pikku remppa eteisessä etenee ja keittiöremppaa odotellaan alkavaksi kk:n päästä. Sitä ennen ehditään onneksi käydä Lapin mökillä ja aurinkoisilla hangilla rentoutumassa. Rempan jälkeen oltaisiinkin sit tulossa sinne teillepäin kylittelemään heti kun teidän aikatauluun sopii..

Osanottomme vaarisi poisnukkumisen johdosta!


Johanna ja Matti

S-K kirjoitti...

Kiitos terveisistä Aune ja Johki! Kiva kun käytte lukemassa kuulumisia.