maanantai 11. helmikuuta 2008

Kummitusten vierailuKummitukset "Arthur ja Milu" vierailivat meillä juuri ennen lomalle lähtöä ja parisen viikkoa Hensu-kummituksen jälkeen. Keli oli aurinkoinen ja keväinen mutta ei vielä kovin lämmin kuitenkaan. Pyöriskeltiin kaupungilla, shoppailtiin "Tii-Keissä" (meillä vierailusi jälkeen tiedät mikä taivas se on :) ), syötiin pubissa sattumoisin jalispelin aikaan, käytiin eläintarhassa.Eläintarha oli sopivan kokoinen Aadalle eli ei mikään Korkeasaari. Eläimiä oli kuitenkin paljon erilaisia, niillä oli aika monella poikasia ja eläimet myös näyttivät tosi hyvin hoidetuilta. Isoja kissojakin oli ja olivat kivasti liikenteessä niille viileällä säällä. Tiikereitä, leijonia, panttereita pääsi aika lähellä parin metrin päähän tuijottelemaan. Ne hiukan haiskahti :) Aada ymmärsi aika paljon jo eläimistä ja välillä hihkui kun "kisuja" kulki aidan toisella puolella.Melkein karkaava jättiläiskilpikonna taisi kuitenkin olla ainakin videon perusteella Aadan suosikki. Kilppari oli kaivanut ison kuopan, joka oli jo aidan ali mutta ei vielä tarpeeksi iso jotta olisi mahtunut karkuun, oli muuten saanut kaivaa aika tovin, näytti sen verran vaivalloiselta.
Aikuisten suosikkeja taisi olla tapiirit, joiden ruokinta-aikaan satuttiin aitaukselle. Siellä oli myös pikku-tapiiri, joka hieman epäilyttävästi omisti raitoja... liekö tapiiri-äiti poikennut naapuriaitaukseen seeprojen kanssa kirmaamaan ennen tiineyttään.
Nyt tiedämme myös mistä itänaapurimme saavat karvahattunsa. Tarhasta löytyi kana joka näytti aivan valmiilta karvalakilta.
Eläinten jälkeen suuntasimme pubiin syömään lounasta. Sattumoisin samaan aikaan tuli jalkapalloa ja vielä suurempi sattuma oli tietysti että satuimme aivan screenin viereen syömään... mitenkähän ne pojat senkin järjesti meidän tyttöjen huomaamatta :) No hyvä vaan että pojat sai viikkoannoksen fudista kun eivät päässeet oikeaan peliin asti vieraspelien takia. Kylän miehet kannustivat suht kovaäänisesti suosikkejaan mutta pyysivät Aadalta kyllä anteeksi maalin tultua, Aada vaan teki aaltoja eli no problem!

Arttu-setä onnistui loman aikana opettamaan Aadalle miten isketään silmää eli räpsyttelemään molempia silmiä yhtaikaa.

Suomi-loma-synttärijuttua luvassa hiukan myöhemmin.

Ei kommentteja: