keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Äidit Londonissa :)

Tehtiin pikapäätös Lontooseen lähdöstä varmaan keskiviikkona ja lauantaina aamusta lähettiin. Meitä oli 6 mamia mukana. Kierreltiin reilut 10 hyväntekeväisyyskirpparia kun ne on nykyään aika kuuluisia siitä kun julkut ja rikkaat lahjoittaa niihin Pradaa, Guccia, Manolo Blahnikkeja, Ralp Laurenia jne... Hinnat oli kyllä sitä luokkaa et on lehtitilaa saaneet... Vanhasta HenkkaMaukan mekostakin pyydettiin £20 hohhoijaa... No tuli huvikseen kokeiltua muutamia huippukenkiä mutta eipä meikäläisen kavio niin mahtunut ja en tiiä oisinko halunnut maksaa £45 jonkun littaankävellyistä merkkikengistä... NOT! Joten ei saalista kirppareilta mulle. Ainoastaan yllättäen ;) Espritiltä tarttui mukaan kesämekko.

Tässä lounaspatongilla: määmää, Ayse, Bing. Niin siis vihdoin kun maltettiin istua alas klo 14.30. Eka suunnitelma oli et yhen kaupan jälkeen kahville.... no ei kukaan malttanut ;)


Turistit: Martyna, Bing, Jane, Ayse.


Lisää turisteja: Mä, Martyna, Bing, Da Lin.


Onnellinen asia on aasialaiset ystävät kun ne aina tietää mistä saa hyvää ruokaa :) Chinatownissa oli taiwanilainen mesta, ja ruoka tosi hyvää. Paikan nimen saat kysymällä jos oot menossa Lontooseen.

Kippis ruokailulle! Ja hauskalle päivälle tietty.


Juu juu kyllä mä osaan tän puikkojen käytön... ainakin tän hetken ;)


Oli kyllä kieltämättä rentouttavaa kun ei tarttenut koko ajan ressata muuta kuin omasta olostaan. Jonne ja Aada oli pärjänneet tosi hyvin, käyneet kaupassa ja puistossa joten taidan ottaa tavaksi tämmöset äitien rentoutuspäivät kuukausittain, ehkä viikoittain hehheh! No joo jos vaikka joskus ees :)

Ei kommentteja: