maanantai 22. kesäkuuta 2009

Aadan ajatuksia

Ukki ja Eetut on käyneet, juttua ja kuvatuksia, kommelluksia ja suurlähetystön testaamista, niistä myöhemmin kun ehdin paneutua. Torstai illalla jo suunnataan Dubliniin joten katellaan miten ja milloin ehdin... tässä kuitenkin vähän höpötystä pitkästä aikaa....

Aada yllätti mut täysin yhtenä iltana pari päivää sitten. Pikkuinen oli jo sängyssä ja juteltiin ja yhtäkkiä se kysyi aiheesta poiketen että "Missä tuhma setä on? Missä tuhma setä asuu?". Siinäpä sitten äiti-muori yritti tehdä parhaansa valaakseen uskoa pieneen mieleen ettei mitään tuhmaa setää ole lähettyvillä eikä sitä tarvitse ajatella... Luulen kaiken lähteneen liikkeelle tästä kidnappaushässäkästä kotomaassa koska siitä puhuttiin täällä meillä kotona myös paljon... Sen jälkeen Aada ei oo kysellyt samaa. Pitänee ruveta tosissaan miettimään mitä puhuu ja mihin aikaan ettei tarvii vielä noin pienen menettää uniaan sen takia että pohtii tuhmien setien asuinpaikkoja.

Toisena iltana juteltiin taas sängyssä ja meidän vieressä leikkipuistolla oli tivoli muutaman päivän. Laitan kuvia myöhemmin kun käytiin siellä. Jonne ja Aada olivat ilmeisesti jutelleet pellestä joka siellä on mahdollisesti töissä ja Aada kyseli multa pellen vauvoista, tällä hetkellä kaikilla mahdollisilla otuksilla on vauvoja, pieniä vauvoja :) Aada kyseli multa että missä ne on ne pellen pienet vauvat, missä ne sitten asuu, onko niillä sänkyä, entä ovi ja viimeisenä huolestuneena että onko niillä aamupalaa? Voi pientä kun noin pitää huolta jo toisista! Kerroin että niillä on kaikki ihan yhtä hyvin kuin meilläkin ja samalla tavalla saavat aamupalaa joka aamu.

Ai niin ja kiipeilyteline oli murusen mielestä pari päivää kiipittelyteline :)

Tässä Aada testaa takapihalla uutta pöytää ja tuoliaan, jossa on ihanaa syödä ja piirrellä ja pitää teekutsuja, "Äiti, tämä on sinun "kop o tii" " elikkä cup of tea Aadan sanoin :) Liikkistä!

1 kommentti:

Maame kirjoitti...

Joko se teidän Dublinin matka on jo ovella... nopeasti menee aika. Olen kuullut et dublinissä olis yks euroopan vanhimmista eläintarhoista ja vissiin käymisen arvoinen. E ja K kehui kovasti hop on - hop off kierrosta oli ainakin aikuiseen makuun! Mukavaa reissua jos ei olla ennen sitä yhteyksissä!