torstai 21. tammikuuta 2010

Putket ja risat

Tänään käytiin leikkauttamassa Aadan kitarisat pois ja samalla saatiin putket korviin. Lokakuusta asti (ainakin) on jatkuvalla syötöllä ollut häikkää korvissa ja en enää muista ees miten monta kuuria siihen mahtui, luultavasti 4-5 siis ajalle loka-tammi. Leikkaus oli vähän meikäläisen hermoja koetteleva kokemus josta seurauksena on hirveä päänsärky. Aada oli eniten huolissaan käden tippaletkusta herätessään ja se ärsytti kovasti, samoin nukutuskoneen "ilmapallon" jääminen leikkaussaliin oli kiukun arvoinen juttu, pieni oli aikalailla hukassa herättyään. Jätskin syöminenkään ei onnistunut kun tuli ylös koko ajan, kotona siirryttiin mehujäähän ja se pysyi onneksi sisällä. Jätskiä piti muuten saada noin 10minuuttia heräämisen jälkeen eli se oli pääasia :)
Kyllä äidin ja isinkin sydäntä pompotutti tiheästi sen puolisen tuntia minkä leikkaus kesti. Pääasia jos Aappalaisen olo paranee!

Maanantaina alkaa sitten uusi sivu meidän arjessa kun aloitetaan päiväkotiharjoittelu. Välillä Aada vielä luulee että hänen bestiksensä Englannista ovat tarhassa häntä odottamassa mutta pitää vielä kertailla että siellä odottaa uudet kamut ettei tule pettymyksiä heti aluksi.

Käytiin vloppuna Tukholmassa Eliaksen perheen kanssa, pitää katella oisko kivoja kuvia ja kertoa sitten lisää :)

Aada had her ear operation today and at the same time they removed tonsil. Her almost first concern after awakening was that when she is going to get ice cream :) Operation was little bit too much for my nerves and now I´m suffering about massive headache, really happy that it is done and hoping it makes a big difference in Aadas health. She still is tired and sleeping after watching Cinderella.

Coming Monday will be the first nursery practise day for Aada and me. She already knows what her nursery is called and she is proud of it. I still think she expects her friends to be there with her (because they all are in their own nurseries in England...) but I´m working on to explain everything about NEW friends before Monday that she wont be that dissappointed :)

Ei kommentteja: