lauantai 12. joulukuuta 2009

Pieni rakas kiukuttelija also some parts in English

Onpahan ollut taas känkkäränkkä ja oma tahto huipussaan näinä parina viikkona... Välillä on jäähyllä mietitty että kannattaako äitiä kuunnella, tulos on luultavasti ei kannata, siltä vaikuttaa.
Täällä on lunta ja sitä on ihmetelty oikein urakalla sattuneesta syystä :) sitä pitää saada paljain käsinkin läträtä autosta tullessa. Tänään aamulla tehtiin lumipalloja, tosin se oli pakkalunta mutta sai siitä pieniä. Korttelin ympäri kävely osoittautui taas liian "raskaaksi" omalle tahdolle ja välillä piti sitten maata keskellä tietä...

Tämä kaikki tänään kuitenkin hetkeksi taas unohtui kun olin laittamassa pientä pirpanaa unille.

Ilta oli vähän levoton kun oltiin päivä liesussa moikkaamassa ihania entisiä Jyviksen tyttöjen jengiä ja lapsosia ja tultiin aika myöhään vasta kotiin.
No ensin pieni oli sängyssään ja katteli mua ja kysyi "äiti itkettääkö sua?"
Sanoin että ei itketä mutta pitäisikö jostain syystä. Aadulainen laittoi suun alaspäin ja sanoi "no kun meillä on sitä Annia niin ikävä" ja antoi pitkän halin mulle. Sen jälkeen piristyi ja taas katseli mua ja hymyili herttaisesti ja sanoi "äiti you are beautiful". Sitten alkoi äitiäkin jo itkettää :) Oi mikä ihana pieni murmeli meidän aarre hän onkaan.

Vietettiin viime vloppu itärajalla päin sukulaisissa ja olihan mukava taas nähdä heitä kaikkia!! Aada oli onnellinen kun sai Juulian kanssa puuhastella ja Juulia hienosti jaksoi Aadaa vaikka onkin niin pieni vielä ja Juulia jo iso tyttö.

Kuluneilla viikoilla ollaan moikkailtu paljon kamuja ja uusia vauvojakin!

Maybe I should try if it works also in English :) Not the whole story always but best parts :)

We got snow!! We made snowballs this morning with Aada, she loves it. She wants to touch snow bare handed and then tells me its freezing! Weather forecast says -20C for next week, only for couple of days but lets see how we feel after that ;)

I could say it has not been easy to be a patient mom for the last 2 weeks, you know why. But have to say I got my reward this evening :) Aada was already in bed and asked from me if I´m crying? I told her no but should I have a reason to cry? She then looked sad and said we are missing Anni so dearly and gave me a big cuddle. She cheered up and started smiling her best smile and told me: mom you are beautiful :) Have to admit that yes then mom did cry ;)

8 more days to go ;)

1 kommentti:

mania kirjoitti...

Im so proud of you :)