maanantai 28. joulukuuta 2009

Konsertissa

Aada pääsi Henu-tädin kanssa Tavastialle konserttiin katsomaan Paukkumaissia jo kuukauden päivät sitten mutta kun tätä puuhaa tässä on ollut ja kirjoittelu jäänyt vähän vähemmälle niin siitä vasta nyt :)

Mulla ja Jonnella oli siis tiedossa hetki sunnuntaina kaksin. Vietimme sen romanttisesti kaupoissa jouluostoksia tehden. No käytiin me myös kahvilla ja kakulla.
Aadalla oli ollut hauskaa Henu-tädin kanssa ja lapsi olikin tanssahdellut pienen alkukatselun jälkeen jatkuvalla tahdilla ja syönyt kuulemma muffinsiakin. Luulen että Aadulainen keksi osan esitetyistä kappaleista itse kun ei tiennyt niiden nimiä ;) Olen kyllä ylpeä Henu-tädistä kun pitää huolen siskontytön kulttuurikasvatuksesta :) Tavastialla vajaa kolmivuotiaana on aika hyvä suoritus!

Huomattiin kyllä Jonnen kanssa et vaikeaa on olla ilman Aadaa sillä kun "satuttiin" Tavastian nurkille ja nähtiin että konsertti on päättynyt niin jäätiin odottamaan vaikka Henu olikin luvannut soittaa kun tulevat. Ei edes Kampin lempikauppa houkuttanut niin paljoa vaan jäätiin odottamaan sen sijaan. Vähän meitä jänskätti tietty myös lapsen eka "keikka".

Ei kommentteja: